Οικιακού εξοπλισμού ανύψωσης βάρους

Ελάτε με δημιουργικές ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας εξοπλισμό ανύψωσης βάρους για να έχετε την άνεση της εκπαίδευσης στο σπίτι. Κάνοντας μερικές μικρές αγορές και χρησιμοποιώντας τα πράγματα που έχετε γύρω από το σπίτι, μπορείτε να έχετε εξοπλισμό που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους γυμναστικής.

Ιατρική μπάλα

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος μπάσκετ. Αυτό θα εξαρτηθεί από τους στόχους σας για γυμναστήριο και τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζετε να ενσωματώσετε τη φαρμακευτική σας σφαίρα στις ρουτίνες σας. Ένα μπάσκετ για μικρά παιδιά θα κάνει μια μπάλα φαρμάκων 10 λιβρών. Για βαρύτερα βάρη, χρησιμοποιήστε μια μπάλα κανονικού μεγέθους.

Βάρη χειρός

Αφαιρέστε μια μικρή ποσότητα αέρα από το μπάσκετ. Αυτό θα μειώσει την πίεση του και θα κρατήσει την μπάλα από το σκάσιμο.

Σώμα σώματος

Χρησιμοποιήστε μια λεπίδα ξυρίσματος για να κόψετε μια μικρή σχισμή στην μπάλα. Η σχισμή πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωρέσει μια χοάνη στην τρύπα.

Τοποθετήστε τη χοάνη και ρίξτε την άμμο στην μπάλα. Ξεκουραστείτε το μπάσκετ σε μια κλίμακα ώστε να επιτευχθεί με ακρίβεια το επιθυμητό βάρος. Αφαιρέστε τη χοάνη όταν πληρούται το επιθυμητό βάρος.

Κόψτε τη σχισμή μαζί χρησιμοποιώντας σούπερ κόλλα. Αφήστε την σχισμή να στεγνώσει πλήρως πριν βγάλετε την σχισμή με ταινία αγωγού.

Τυλίξτε την μπάλα στην ταινία αγωγών εάν σχεδιάζετε να την ρίξετε ή νομίζετε ότι θα είστε ιδιαίτερα τραχύς μαζί της κατά την ανύψωση.

Ξεπλύνετε και πλύνετε το δοχείο απορρυπαντικού ρούχων και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.

Χρησιμοποιήστε μια διοχέτευση για να προσθέσετε άμμο στο δοχείο σας. Ξεκουράστε το δοχείο σε κλίμακα για να εξασφαλίσετε το σωστό βάρος για τις προσωπικές σας ανάγκες γυμναστικής.

Βιδώστε καλά το καπάκι. Για πρόσθετη προστασία, περιτυλίξτε την ταινία γύρω από το καπάκι ή το καπάκι για να κρατήσετε την άμμο να ξεχειλίσει.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε ένα σύνολο βαρών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ρουτίνα ανύψωσης βάρους ολόκληρου του σώματος.

Κόψτε ή αγοράστε ένα προηγουμένως κομμένο κομμάτι σωλήνα PVC που έχει διάμετρο 2 ίντσες και έχει μήκος 4 πόδια.

Χρησιμοποιήστε ταινία αγωγών για να σφραγίσετε το ένα άκρο του σωλήνα. Στρώστε την ταινία με αρκετές φορές για να διασφαλίσετε ότι η άμμος δεν θα γλιστρήσει μέσα από μικρές ρωγμές ή τρύπες.

Γεμίστε το σωλήνα με άμμο από το άλλο άκρο, γεμίζοντας το με το επιθυμητό βάρος. Χρησιμοποιήστε μια κλίμακα για να εξασφαλίσετε την ακρίβεια.

Σφραγίστε το άλλο άκρο με την ταινία αγωγών για να διατηρήσετε την άμμο μέσα στο σωλήνα.