Πόσες εβδομάδες από το p90x χρειάζεται πριν χάσετε βάρος;

Δημιουργήθηκε από τον επαγγελματία γυμναστήριο Tony Horton, το P90X είναι ένα πρόγραμμα άσκησης 12 DVD που σχεδιάζει πολλαπλούς κλάδους για να καίει λίπος, να χτίζει δύναμη και να αυξάνει την ευελιξία. Μαζί με τα DVD, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σχέδιο διατροφής, πρόγραμμα προπόνησης και ηλεκτρονική υποστήριξη. Το P90X δεν είναι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους όσο ένα πρόγραμμα γυμναστικής, ωστόσο οι αυστηρές προπονήσεις είναι αποτελεσματικές στην καύση λίπους.

Η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται δημιουργώντας ένα έλλειμμα θερμίδων, το οποίο μπορεί να γίνει με την κατανάλωση λιγότερων ή την καύση περισσότερων θερμίδων. Για να χάσετε 1 λίβρα λίπους απαιτεί τη μείωση ή την καύση 3.500 θερμίδων. Εάν τρώτε 250 λιγότερες θερμίδες και καίτε επιπλέον 250 θερμίδες την ημέρα, θα χάσετε 1 λίβρα την εβδομάδα. Για την υγεία σας, ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να χάσετε όχι περισσότερο από 1 με 2 κιλά την εβδομάδα, αν και αν έχετε σημαντικό όγκο υπερβολικού βάρους, μπορεί να δείτε αρχικά μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Το P90X δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με το κάψιμο θερμίδων του προγράμματος άσκησής του. Ωστόσο, με την εκμάθηση θερμίδων μετρήσεις καύση για παρόμοιες ασκήσεις, μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα για το πόσες θερμίδες που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Σύμφωνα με τη δημοσίευση της υγείας του Ιατρικού Σχολείου του Χάρβαρντ, που δίνει μετρήσεις θερμίδων για την εκτέλεση 30 λεπτών διαφόρων δραστηριοτήτων, ένα πρόσωπο 155 κιλών καίει 233 θερμίδες που εκτελούν έντονη άρση βαρών. Οι περισσότερες προπονήσεις P90X είναι μία ώρα, έτσι μπορείτε να περιμένετε να κάψετε περίπου 466 θερμίδες με τα DVD κατάρτισης βάρους. Η έντονη καλαισθησία καίει 298 θερμίδες κάθε 30 λεπτά ή 596 την ώρα και το kickboxing καίει 372 θερμίδες κάθε 30 λεπτά ή 744 την ώρα. Το κάψιμο θερμίδων θα εξαρτηθεί από το πόσο ζυγίζετε – τόσο περισσότερο ζυγίζετε όσο περισσότερο καίτε – και την ένταση της προπόνησής σας. Ακολουθώντας το πρόγραμμα P90X Classic, το οποίο έχει τρεις προπονήσεις βάρους, μία άσκηση calisthenic, ένα kickboxing και μία προπόνηση γιόγκα κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, θα κάψετε περίπου 2.666 θερμίδες. Η χρήση του προγράμματος άσκησης P90X χωρίς αλλαγή της διατροφής σας θα έχει ως αποτέλεσμα απώλεια βάρους 1 λιβρών κάθε 10 ημέρες.

Το σχέδιο διατροφής P90X δεν είναι δίαιτα με απώλεια βάρους. Αντ ‘αυτού, είναι ένα πρόγραμμα φαγητού σχεδιασμένο για να τροφοδοτεί το σώμα μέσω των δυνατών προπονήσεων P90X. Ο οδηγός διατροφής παρέχει οδηγίες σχετικά με τον προσδιορισμό του αριθμού των θερμίδων που πρέπει να καταναλώσετε για να διατηρήσετε την υγεία σας ενώ συνεχίζετε να καίτε λίπος. Το σχέδιο έχει τρεις φάσεις για κάθε τμήμα 30 ημερών του 90ήμερου προγράμματος: Διανομέας φάσης 1, Ενεργοποιητής Ενέργειας Φάσης 2 και Μεγιστοποιητής Φάσης 3 Αντοχής. Η διαφορά μεταξύ της τρέχουσας κατανάλωσης θερμίδων και του σχεδίου διατροφής P90X θα καθορίσει πόσο και πόσο γρήγορα θα χάσετε βάρος. Εάν η κατανάλωση θερμίδων σας μειωθεί κατά 500 θερμίδες την ημέρα, θα χάσετε 1 λίβρα την εβδομάδα μετά από το σχέδιο διατροφής P90X και μόνο.

Ο γρηγορότερος τρόπος για να επιταχύνετε την απώλεια λίπους είναι να συνδυάσετε μια υγιεινή διατροφή και άσκηση. Μετά την άσκηση P90X και το σχέδιο διατροφής, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα θερμίδας 6,166, το οποίο θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους 1 λιβρών κάθε πέντε ημέρες για συνολικά 18 κιλά κατά τη διάρκεια του προγράμματος 90 ημερών. Αυτοί οι αριθμοί είναι εκτιμήσεις · άλλοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την απώλεια βάρους, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ζωής, της αύξησης των μυών και των διακυμάνσεων της σύνθεσης του σώματος, όπως η κατακράτηση νερού. Το P90X προτείνει τη λήψη μετρήσεων σωματικού βάρους και ποσοστού λίπους μαζί με το βάρος για να πάρετε μια πιο ακριβή αναπαράσταση της απώλειας λίπους.

Επιστήμη της απώλειας βάρους

Burn Fat με P90X

P90X Διατροφικό Σχέδιο

P90X Σχέδιο άσκησης και διατροφής