Πόσες θερμίδες έχει ένα κρουασάν costco;

Η Costco προσφέρει προ-συσκευασμένα κρουασάν στα καταστήματά της. Τα κρουασάν μπορούν να είναι επιλογή πρωινού, σνακ ή χρησιμοποιούνται για σάντουιτς. Ωστόσο, αυτά τα κρουασάν έχουν υψηλές θερμίδες και πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο.

Περιεχόμενο θερμίδων

Τα κρουασάν Costco περιέχουν 339 θερμίδες ανά μερίδα, σημειώνει το MyFitnessPal.com. Κάθε κρουασάν θεωρείται μία μερίδα και κάθε κουτί περιλαμβάνει 18 κρουασάν.

Κατανομή μακροθρεπτικών ουσιών

Τα κρουασάν Costco περιέχουν 35 γραμμάρια υδατανθράκων και 17 γραμμάρια λίπους. Από τα 17 γραμμάρια λίπους, τα 12 γραμμάρια είναι κορεσμένα λιπαρά, τα οποία είναι υψηλά για ένα είδος τροφής.

Σκέψεις

Τα κρουασάν Costco έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, υδατάνθρακες και κορεσμένα λιπαρά και θα πρέπει να αποφεύγονται ή να καταναλώνονται με μέτρο εάν παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων. Η κατανάλωση τροφίμων υψηλής περιεκτικότητας σε επεξεργασμένους υδατάνθρακες θα οδηγήσει σε αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας που θα ακολουθηθεί γρήγορα από μια ενεργειακή συντριβή. Είναι καλύτερο να τρώτε ένα ισορροπημένο σνακ που περιέχει τόσο υδατάνθρακες όσο και πρωτεΐνες για σταθεροποιημένη ενέργεια.