Πόσες θερμίδες είναι σε κρέμα σιταριού;

Κρέμα Σιτάρι είναι ένα δημητριακό από σκληρό σιτάρι με το πίτουρο και τα φύτρα που αφαιρούνται, στη συνέχεια έδαφος σε μια χονδροειδής υφή. Μαγειρεμένο με τον ίδιο τρόπο παρασκευάζεται βρώμη, η Κρέμα Σιτάρι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και χαμηλά σε λιπαρά.

Περιεχόμενα

Η κρέμα γάλακτος περιέχει περίπου 250 γραμμάρια ανά 1 φλιτζάνι. Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, 23 g αυτής της ποσότητας αποτελούνται από υδατάνθρακες, 3 g πρωτεϊνών και λιγότερο από 1 g λιπών. Το υπόλοιπο είναι άλλα θρεπτικά συστατικά, μη πέψιμη ύλη και νερό.

Θερμίδες

Σύμφωνα με το USDA, 1 φλιτζάνι Κρέμα Σιτάρ περιέχει 110 θερμίδες. Οι υδατάνθρακες παρέχουν 92 θερμίδες στην εξυπηρέτηση, ενώ οι πρωτεΐνες παρέχουν 12 θερμίδες και τα λίπη προσφέρουν 6 θερμίδες ανά μερίδα.

Θερμιδική αξία

Ένα 1 φλυτζάνι που σερβίρει μαγειρεμένο Κρέμα Σιτάρι παρέχει λίγο περισσότερο από το 5 τοις εκατό της συνιστώμενης θερμιδικής πρόσληψης ανά ημέρα για τον μέσο ενήλικα. Αυτό το ποσοστό υπολογίζεται χρησιμοποιώντας ημερήσια δίαιτα 2.000 θερμίδων.

ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ουσιες

Η κρέμα σιταριού περιέχει επίσης μερικές σημαντικές βιταμίνες, όπως βιταμίνη Β-6, φολικό, νιασίνη, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και παντοθενικό οξύ. Το δημητριακό παρέχει επίσης διάφορα διαιτητικά ορυκτά, όπως σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, φώσφορο, μαγνήσιο, χαλκό και ψευδάργυρο.