Πόσες θερμίδες θα πρέπει να έχει ένας ενήλικο άνδρας ανά ημέρα;

Οι θερμίδες είναι απαραίτητες. Προσθέτουν βάρος, αλλά είναι επίσης μια μέτρηση της ενέργειας που καίει το σώμα σας και, συνεπώς, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε καθημερινές δραστηριότητες. Ο καθένας χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα θερμίδων για να διατηρήσει την καρδιά, τους νεφρούς, τους πνεύμονες και άλλα εσωτερικά όργανα, ακόμη και αν κοιμούνται όλη την ημέρα. Ένας ενήλικας χρειάζεται περίπου 1.300 θερμίδες ημερησίως για να παραμείνει ζωντανός, εκτιμά “Essentials for Health and Wellness”. Πόσες θερμίδες θα πρέπει να έχει ανά ημέρα εξαρτάται από το βάρος και το επίπεδο δραστηριότητας του.

Πηγές

Οι θερμίδες προέρχονται από τους υδατάνθρακες, το λίπος και τις πρωτεΐνες των τροφίμων. Το λίπος παρέχει περισσότερη ενέργεια, 9 θερμίδες ανά γραμμάριο, ενώ οι υδατάνθρακες και οι πρωτεΐνες παρέχουν 4 θερμίδες ανά γραμμάριο. Ωστόσο, οι υδατάνθρακες είναι “ουσιαστικά το μόνο καύσιμο για λειτουργία του νευρικού συστήματος” και είναι το “μόνο” που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για δραστηριότητες σταματήματος και εκκίνησης, γνωστές και ως αναερόβιες ασκήσεις, σύμφωνα με το “Swim, Bike, Run”. Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ συνιστά να λαμβάνετε το 55% των θερμίδων σας από τους υδατάνθρακες, το 29% από το λίπος και το 18% από τις πρωτεΐνες.

Βάρος

Οι μεγαλύτεροι άνδρες χρειάζονται περισσότερες θερμίδες για να ασκήσουν και να κάψουν περισσότερες θερμίδες που ασκούν από τους μικρότερους άνδρες. Ένας άνδρας των 185 λιβρών που ποδηλατεί 13 μίλια την ώρα για μία ώρα χρειάζεται να καταναλώσει 498 θερμίδες για να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του, ενώ ένας άνδρας των 155 λιβρών χρειάζεται να καταναλώσει 420, σύμφωνα με το “Swim, Bike, Run.” Οι άνδρες που καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες κινδυνεύουν να εξαντληθούν και να τραυματιστούν όταν προσπαθούν να βελτιώσουν την επιμέρους απόδοση. Ο άντρας των 185 λιβρών καίει 710 θερμίδες με ποδήλατο 13 μίλια την ώρα για μία ώρα · ο άνδρας των 155 λιβρών καίει 596, σύμφωνα με το τεύχος του Ιουλίου του 2004 του Χάρβαρντ Καρτ.

Επίπεδο δραστηριότητας

Μια πρόσκληση για την υγεία, ένα βιβλίο κολλεγίων, υπολογίζει πόσες θερμίδες αρσενικά ενήλικες χρειάζονται καθημερινά, αν είναι ενεργά.Οι άνδρες υψηλής δραστηριότητας ασκούν 60 λεπτά την ημέρα, ενώ οι μεσήλικες άνδρες ασκούν 30 λεπτά την ημέρα.Ένα υψηλό- Ο άνθρωπος δραστηριότητας πρέπει να καταναλώνει 3.300 θερμίδες · ένας άνθρωπος με μεσαία δραστηριότητα 187 λιβρών χρειάζεται 3.100.Ένας άνδρας υψηλής δραστηριότητας 165 λιβρών χρειάζεται να καταναλώσει 3.100 θερμίδες · ένας άνθρωπος μέσης δραστηριότητας 165 λιβρών χρειάζεται 2.800. -η δραστηριότητα ο άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει 2.700 θερμίδες · ένας άνθρωπος μέσης δραστηριότητας 143 λιβρών χρειάζεται 2.400.

Συμβουλή ειδικού

Τα ενήλικα αρσενικά που καταναλώνουν 1.300 θερμίδες ημερησίως μπορούν να επιβιώσουν, αλλά θα πρέπει να τρώνε περισσότερο, ακόμη και αν δεν ασκούν, σύμφωνα με την “Πρόσκληση” συγγραφέα Dianne Hales. Οι άντρες χαμηλής δραστηριότητας που είναι 187, 165 και 143 κιλά «χρειάζονται» 2.600, 2.400 και 2.050 θερμίδες ημερησίως, αντίστοιχα. Οι άνδρες που θέλουν να χάσουν βάρος πρέπει να γνωρίζουν ότι η άσκηση επιταχύνει το μεταβολισμό σας, η δίαιτα χωρίς άσκηση επιβραδύνει το μεταβολισμό σας και πρέπει να κάψετε 3.500 περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε για να χάσετε 1 λίβρα.

Σύγκριση

Τα ενήλικα αρσενικά χρειάζονται πολύ περισσότερες θερμίδες από τα ενήλικα θηλυκά που ζυγίζουν το ίδιο, διότι η τροφοδοσία των μυών απαιτεί περισσότερες θερμίδες από την τροφοδοσία λίπους και ο μέσος άνθρωπος έχει «περίπου το διπλάσιο ποσοστό της μυϊκής μάζας και το μισό ποσοστό σωματικού λίπους» από τη μέση γυναίκα Ζυγίζει μόνο 10 με 15 τοις εκατό περισσότερο, σύμφωνα με την “Πρόσκληση”. Ένας άνδρας χαμηλής δραστηριότητας 165 λιβρών χρειάζεται 2400 θερμίδες ημερησίως, ενώ 165 κιλά. Η γυναίκα με χαμηλή δραστηριότητα χρειάζεται 1.950. Ένα 121-lb. Ο άνθρωπος και η γυναίκα υψηλής δραστηριότητας χρειάζονται 2.400 και 2.000 θερμίδες ανά ημέρα, αντίστοιχα.