Πόσες θερμίδες καίγονται σε μια ελλειπτική μηχανή;

Οι ελλειπτικοί εκπαιδευτές έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς και εμφανίζονται σε πολλά γυμναστήρια και σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αθλητές χρησιμοποιούν ελλειπτικά μηχανήματα ως έναν τρόπο βελτίωσης της ικανότητας και της δύναμης. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση σε άλλες καρδιαγγειακές μηχανές. Ουσιαστικά, τα ελλειπτικά είναι ένας σταυρός ανάμεσα σε ένα διάδρομο και έναν ορειβάτη σκαλοπατιών, με την προσθήκη εργασίας πάνω στο σώμα με μοχλούς βραχίονα. Μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης, είναι εύχρηστα και ένας καλός τρόπος για να κάψετε θερμίδες.

Παράγοντες

Ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται σε ένα ελλειπτικό ποικίλλει ανάλογα με το βάρος σας, πόσο καιρό χρησιμοποιείτε τη μηχανή και την ένταση της προπόνησής σας.

Θερμίδες καμένη

Εδώ είναι παραδείγματα για πόσες θερμίδες ένα άτομο θα κάψει κατά τη διάρκεια ενός μέτρια προκλητική προπόνηση σε μια ελλειπτική: Ένα άτομο που ζυγίζει 125 κιλά θα κάψει 322 θερμίδες που εργάζονται έξω για 30 λεπτά και 645 θερμίδες που εργάζονται έξω για 60 λεπτά. Ένα άτομο που ζυγίζει 150 λίβρες θα κάψει 386 θερμίδες που εργάζονται για 30 λεπτά και 773 σε 60 λεπτά. Ένα άτομο που ζυγίζει 175 κιλά θα κάψει 451 θερμίδες σε 30 λεπτά και 902 σε 60 λεπτά.

Έλεγχος έντασης

Μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό θερμίδων που καίτε αυξάνοντας την ένταση στο μηχάνημα. Τα περισσότερα ελλειπτικά έρχονται με ρυθμίσεις έντασης ή αντίστασης. Όταν αυξάνετε αυτή τη ρύθμιση, το μηχάνημα απαιτεί περισσότερη δουλειά από εσάς για να το κρατάτε με τον ίδιο ρυθμό, έτσι το σώμα σας αναγκάζεται να εργαστεί σκληρότερα και να καίει περισσότερες θερμίδες.

Εκπαίδευση διαστήματος

Προσθέτοντας εκπαίδευση διαστήματος καίει επίσης περισσότερες θερμίδες. Αντί να παραμείνετε σε μια ταχύτητα καθ ‘όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας, αυξήστε τη ρύθμιση αντίστασης για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, επαναφέρετε σε χαμηλότερη ρύθμιση για 30 έως 60 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε αυτόν τον κύκλο για 10 έως 20 λεπτά. Οι προπονήσεις διαστήματος προκαλούν την καρδιά και τους μυς σας να δουλέψουν σκληρότερα για σύντομες εκρήξεις, οι οποίες τελικά θα κάψουν περισσότερες θερμίδες.

Σκέψεις

Όπως συμβαίνει με πολλές μηχανές άσκησης, ένα ελλειπτικό είναι εξίσου αποτελεσματικό με αυτό που το κάνετε. Επειδή επιλέγετε τις ρυθμίσεις για τη διάρκεια, την ταχύτητα και την αντίσταση, ελέγχετε πόσο επωφεληθείτε. Εάν είναι πολύ εύκολο, δεν θα επωφεληθείτε από την άσκηση. Επιλέξτε μια ρύθμιση που θα προκαλεί το σώμα σας, θα κάψετε περισσότερες θερμίδες και θα ενισχύσετε το καρδιαγγειακό και μυϊκό σας σύστημα όσο το δυνατόν περισσότερο.