Πόσες θερμίδες σε βόειο κρέας & τυρί empanadas;

Οι Εμπαναδάς είναι δημοφιλή αρτοσκευάσματα που είναι βασικά στη λατινοαμερικανική κουζίνα. Μπορούν να γεμιστούν με διάφορα συστατικά, αλλά μία από τις πιο κοινές εκδόσεις χρησιμοποιεί το βόειο κρέας και το τυρί. Αυτά όμως δεν είναι τρόφιμα χαμηλών θερμίδων και πρέπει να καταναλώνονται μόνο περιστασιακά.

Θερμίδες

Μια μέση empanada ζυγίζει 89 γραμμάρια. Κάθε empanada βοείου κρέατος έχει 298 θερμίδες, σύμφωνα με την Εθνική Βάση Δεδομένων Θρεπτικών Δεδομένων του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ. Ο αριθμός των θερμίδων μπορεί να αυξηθεί σημαντικά, ανάλογα με τον τύπο τυριού που χρησιμοποιήθηκε · 15 γραμμάρια μείγματος μελιού τυριού με μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά και τεμαχισμένα θα προσθέτουν περίπου 40 θερμίδες.

Θερμίδες από τα θρεπτικά συστατικά

Κάθε βόειο κρέας και τυρί empanada έχει περισσότερα από 16 g λίπους, που σημαίνει περισσότερες από 147 θερμίδες από λίπος. Τα σχεδόν 28 g υδατανθράκων αντιστοιχούν σε 111 θερμίδες και τα 10 g πρωτεΐνης δίνουν σε κάθε ποσότητα 40 θερμίδες από πρωτεΐνες.

Σκέψεις

Είναι σπάνιο να αγοράζετε μόνο μία empanada κάθε φορά. Συνηθέστερα, παίρνετε τρία έως έξι empanadas για να φτιάξετε ένα πιάτο για ένα γεύμα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι αριθμοί θερμίδων που σημειώνονται εδώ είναι μόνο για μία ζύμη και θα χρειαστεί να υπολογίσετε τις θερμίδες για ολόκληρο το πιάτο σας.