Πόσες θερμίδες σε φασόλι & τυρί burrito;

Άνετο φαγητό, πράγματι, τα μπιρρίτσα – από τα ήπια έως τα ζεστά και πικάντικα, με καρύκευμα Tex-Mex, φασόλια πλούσια σε φυτικές ίνες και σερβιρισμένο τυρί που παράγουν σεροτονίνη – είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για ένα σνακ εν κινήσει. Ενώ ένα σπιτικό φασολάρι μπορεί να είναι φρέσκο, νόστιμο και δημιουργικό, είναι δύσκολο να μετρήσετε τον αριθμό των θερμίδων. Με προετοιμασμένο burritos, είναι πολύ απλούστερο.

Ετοιμάζεται Burritos Fast-Food

Υποστηρίξτε τη σωστή αρθρίτιδα γρήγορου φαγητού και μπορείτε να έχετε ένα πλούσιο burrito στο χέρι σε στιγμές. Ένα τυπικό φασολάρισμα φασολιών και τυριών γρήγορου φαγητού ζυγίζει σε 379 θερμίδες. Περίπου το 61% των θερμίδων – 231 – προέρχονται από υδατάνθρακες, κυρίως από τους πολύπλοκους υδατάνθρακες που παράγονται από τα φασόλια, λίγο πάνω από το 3% των θερμίδων προέρχεται από απλά σάκχαρα. Αυτό το burrito προσφέρει σχεδόν 14 γραμμάρια πρωτεΐνης, παρέχοντας 54 θερμίδες, ή περίπου το 14 τοις εκατό των συνολικών θερμίδων. Λίγο πάνω από το ένα τέταρτο των θερμίδων προέρχεται από το συνολικό λίπος, αλλά μόνο το 10% των θερμίδων του burrito προέρχεται από κορεσμένα λιπαρά, τα υπόλοιπα προέρχονται από πολυακόρεστα και μονοακόρεστα λίπη.

Κατεψυγμένα Burritos

Μερικοί κατεψυγμένοι μύκητες μπορεί να έχουν χαμηλότερο αριθμό θερμίδων. Ένα τυπικό κατεψυγμένο burrito φασολιών με τυρί περιέχει 285 θερμίδες, από τις οποίες περίπου 175 θερμίδες, ή σχεδόν το 62%, προέρχονται από υδατάνθρακες. Λίγο πάνω από 9 γραμμάρια πρωτεΐνης μεταφράζονται σε περίπου 36 θερμίδες, ή περίπου 13 τοις εκατό των θερμίδων. Η περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι 8 γραμμάρια – 73 θερμίδες – ή 26 τοις εκατό, με κορεσμένα λίπη που αντιπροσωπεύουν το 5,5 τοις εκατό των συνολικών θερμίδων.