Πόσο καιρό για να δείτε αποτελέσματα από ένα ελλειπτικό;

Η καρδιαγγειακή άσκηση βελτιώνει την υγεία, τη λειτουργία και επηρεάζει θετικά το συνολικό σωματικό σας βάρος. Η αλλαγή της διάταξής σας θα χρειαστεί χρόνο, διότι δυστυχώς το σώμα σας δεν αλλάζει όλη τη νύχτα, ακόμη και με τακτικές συνεδρίες στο ελλειπτικό. Η ταχύτητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τους στόχους σας, το επίπεδο άσκησης και τη διατροφή σας.

Για να χάσετε 1 λίβρα, θα πρέπει να κάψετε επιπλέον 3.500 θερμίδες. Ο συνδυασμός μιας δίαιτας με μειωμένες θερμίδες με τακτική άσκηση παράγει σημαντική απώλεια βάρους σε σύγκριση με τις διαιτητικές αλλαγές μόνο, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού. Είναι επίσης σημαντικό να χάσετε το υπερβολικό βάρος με βραδύτερο ρυθμό, μόνο 1 έως 2 λίβρες. ανά εβδομάδα. Αυτός ο μετριοπαθής στόχος απώλειας βάρους δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε δραστικές, μη ρεαλιστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και επιτρέπει στο σώμα σας να προσαρμοστεί και να αλλάξει.

Μια ελλειπτική μηχανή άσκησης θεωρείται καρδιαγγειακή άσκηση επειδή αυξάνει την καρδιά σας και το ποσοστό αναπνοής. Για την προώθηση της σημαντικής απώλειας βάρους, το American College of Sports Medicine συστήνει πέντε έως επτά ημέρες καρδιο κάθε εβδομάδα. Οι συνεδρίες θα πρέπει να διαρκέσουν 30 έως 60 λεπτά και θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ένταση σας μέτρια σε υψηλή για να κάψετε τις περισσότερες θερμίδες και να παράγετε αυξημένα οφέλη για την υγεία. A 150-lb. Το άτομο μπορεί να κάψει περίπου 387 θερμίδες σε περίοδο 30 λεπτών σε ελλειπτική, σύμφωνα με το Health Status.com.

Η προσαρμογή της θερμιδικής σας πρόσληψης σε συνδυασμό με την ελλειπτική άσκηση θα προκαλέσει ταχύτερες αλλαγές στο σώμα σας. Αν διατηρείτε το σωματικό βάρος σας, προσπαθήστε να κόψετε το 10 με 20 τοις εκατό των συνολικών σας θερμίδων για να αρχίσετε να χάσετε βάρος χωρίς να αισθάνεστε πεινασμένοι. Επιλέξτε ολόκληρες πηγές υδατανθράκων, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, άπαχες πηγές πρωτεϊνών και καρδιακά υγιή, ακόρεστα λίπη. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι πίνετε τουλάχιστον 64 oz. Νερού ή μη καφεϊνούχων ρευστών κάθε μέρα. Εάν ιδρώνετε πολύ κατά τη διάρκεια της άσκησης, αυξήστε την ποσότητα των υγρών για να αποτρέψετε την αφυδάτωση και να προωθήσετε την απώλεια βάρους.

Ακόμα κι αν φαίνεται να κάνετε τα πάντα σωστά, άλλοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματά σας. Καθώς μεγαλώνετε, το σώμα σας χάνει άκαμπτο μυϊκό ιστό που επιβραδύνει το μεταβολισμό σας. Η προσθήκη κατάρτισης αντίστασης μπορεί να καταπολεμήσει αυτό το φυσικό φαινόμενο. Το φύλο παίζει επίσης ρόλο και οι άνδρες τείνουν να χάσουν βάρος πιο γρήγορα από τις γυναίκες λόγω υψηλότερων επιπέδων τεστοστερόνης. Εάν παίρνετε φάρμακα, μιλήστε με το γιατρό σας και δείτε αν έχουν κάποια παρενέργεια από την αύξηση βάρους ή επιβραδύνουν το μεταβολισμό σας. Μπορεί να έχει άλλη σύσταση ή συμβουλή σχετικά με αλλαγές στη σωματική σας διάπλαση.

Υγιή απώλεια βάρους

Ελλειπτικές συστάσεις άσκησης

Τροποποίηση της θερμιδικής πρόσληψης

Σκέψεις