Πόσο καιρό χρειάζεται για να πάρετε αποτελέσματα από τη λήψη ελαίου καρύδας για να χάσετε βάρος;

Το έλαιο καρύδας μπορεί να σας προσφέρει μια γρήγορη, υγιή μέθοδο απώλειας βάρους που δεν απαιτεί επικίνδυνα φάρμακα ή δαπανηρά προγράμματα διατροφής. Αν ήδη κάνετε περικοπές στα τρόφιμα πάχυνσης και ενσωματώνοντας την άσκηση στην καθημερινή σας ρουτίνα, το λάδι καρύδας μπορεί να σας προσφέρει την πρόσθετη βοήθεια που χρειάζεστε για διαρκή επιτυχία απώλειας βάρους.

Το έλαιο καρύδας αποτελείται κυρίως από λιπαρά οξέα ή τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας τα οποία το σώμα μπορεί εύκολα να σπάσει και να καεί για ενέργεια που με τη σειρά του αυξάνει το μεταβολισμό. Αυτό το θερμογόνο αποτέλεσμα έχει ως αποτέλεσμα το σώμα σας να καίει θερμίδες και να χάσετε βάρος.Το σώμα σας έχει έναν πιο δύσκολο χρόνο να μεταβολίζει λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας που βρίσκονται σε πολυακόρεστα έλαια όπως αυτά που χρησιμοποιούνται συχνότερα για το μαγείρεμα. Το σώμα σας αποθηκεύει γενικά αυτά τα λιπαρά οξέα μακριάς αλυσίδας ως λίπος εξαιτίας της δυσκολίας που έχει να τα διασπάσει ή να τα μεταβολίσει.

Οι υποστηρικτές της δίαιτας καρύδας συστήνουν τη χρήση του ελαίου καρύδας για το μαγείρεμα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας αντί για τα πολυακόρεστα έλαια μακράς αλυσίδας που χρησιμοποιούνται γενικά. »Το Natural News προτείνει:« Αν δεν έχετε πάρει ποτέ λάδι καρύδας, ξεκινήστε με ένα κουταλάκι του γλυκού την ημέρα και αργά Δουλεύουν μέχρι τρεις με έξι κουταλιές την ημέρα, κάτι που θα βοηθήσει το σώμα σας να προσαρμοστεί στις ευεργετικές επιπτώσεις του ελαίου καρύδας. ” Επιπλέον, συνιστούν τη χρήση του μη επεξεργασμένου οργανικού, εξαιρετικά παρθένου ελαίου κοκοφοίνικα δεδομένου ότι “διατηρεί όλη την φυσική καλοσύνη του πετρελαίου.” Η ταχύτητα με την οποία χάνετε βάρος προσθέτοντας λάδι καρύδας θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως το τρέχον ύψος και βάρος και το ποσοστό Το σωματικό λίπος καθώς και το ημερήσιο επίπεδο δραστηριότητάς σας και τις άλλες τροφές που τρώτε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η ενσωμάτωση του ελαίου καρύδας στη διατροφή σας επιβραδύνει την πέψη του φαγητού σας με αποτέλεσμα ένα ικανοποιημένο ή πλήρες συναίσθημα και μπορεί ακόμη και να μειώσει την επιθυμία σας για σνακ μεταξύ των γευμάτων. Ορισμένες μελέτες έχουν αναφέρει τις θερμογενείς επιδράσεις των δίαιτες καρύδας αυξάνοντας ουσιαστικά το μεταβολισμό με τις επιπτώσεις που διαρκούν για μια ολόκληρη ημέρα. Το καπρυλικό οξύ, ένα συστατικό του ελαίου καρύδας είναι γνωστό αντιμυκητιασικό που καταστρέφει τον Candida, μύκητα παρόμοιο με τη ζύμη που μπορεί Να προκαλέσει αύξηση βάρους και πόθους για τους υδατάνθρακες.

Η Κλινική του Mayo προειδοποιεί, “να θυμάστε ότι το λάδι καρύδας έχει στην πραγματικότητα περισσότερο κορεσμένο λίπος από το βούτυρο και το λαρδί.” Ωστόσο, ο Kristen Michaelis, ένας διατροφολόγος διατροφής και ευεξίας στο Food Renegade, απαντά: “Στο πρόσφατο παρελθόν της Αμερικής το έλαιο καρύδας Αν και είναι άσχημα δαιμονοποιημένο.Η έρευνα αιχμής έχει λίγο πολύ τεμαχιστεί το μεγαλύτερο μέρος της λιπιδικής υπόθεσης – η θεωρία ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της πρόσληψης κορεσμένων λιπαρών και χοληστερόλης στη διατροφή με Εμφάνιση στεφανιαίας νόσου. »Η γνώμη της επαναλαμβάνεται από τον Dr. Uffe Ravnskov MD, PhD, στο βιβλίο του,” Οι Μύθοι της Χοληστερόλης: Η Πλάνη ότι το Κορεσμένο Λίπος και η Χοληστερίνη προκαλούν Καρδιακή Νόσος “.

Αύξηση του μεταβολισμού με το έλαιο καρύδας

Δίαιτες καρύδας

Οφέλη από δίαιτες καρύδας

Η συζήτηση σχετικά με τις δίαιτες καρύδας