Πόσο ύπνο χρειάζεται μια ηλικία 6 μηνών;

Μέχρι την ηλικία των 6 μηνών, το παιδί σας πιθανώς αρχίζει να αναπτύσσει ρουτίνα ύπνου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα KidsHealth. Μπορεί να έχετε δημιουργήσει μια ρουτίνα υπνάκο και ύπνο, αλλά αν όχι, τώρα μπορεί να είναι η ώρα. Προετοιμασία και χαλάρωση του μωρού σας πριν από τους χρόνους ύπνου, καθώς και κάποιες άλλες συνήθειες, μπορεί να βοηθήσει το μωρό σας να αναπτύξει μια καλή ρουτίνα ύπνου.

Χρονικό πλαίσιο

Το 6μηνο μωρό σας θα κοιμηθεί περίπου 14 ώρες, σύμφωνα με τους ειδικούς του BabyCenter. Αυτό χωρίζεται σε περίπου 11 ώρες τη νύχτα και τρεις ώρες napping, γενικά εξαπλωθεί σε δύο NAP. Το μωρό σας ηλικίας 6 μηνών μπορεί ακόμη και να κοιμάται για 6 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ή, μπορεί να ξυπνήσει για μια σίτιση.

Καθιέρωση μιας ρουτίνας

Μέχρι τη στιγμή που το μωρό σας φτάσει τους 6 μήνες, είναι πιο ικανό να επωφεληθεί από μια ρουτίνα για την κατάκλιση, σύμφωνα με τον Murray et. Al. Ακόμα κι αν δεν ακολουθείτε άλλες ρουτίνες στο σπίτι σας, αυτό μπορεί να είναι το ένα ρουτίνα που αξίζει να ακολουθήσετε. Μια ρουτίνα βοηθά το μωρό σας να μάθει τι θα ακολουθήσει, και τα μωρά χαϊδεύονται από τη δομή. Η ρουτίνα που επιλέγετε να ακολουθήσετε εξαρτάται από εσάς, αλλά περιλαμβάνει συχνά μπάνιο, πιτζάμες, ιστορία και αγκαλιά, ακολουθούμενη από ένα μπουκάλι. Η τοποθέτηση του μωρού σας στο παχνί της, ενώ είναι οξεία, θα την βοηθήσει να μάθει να κοιμάται μόνη της, αν και αυτό δεν λειτουργεί για κάθε οικογένεια και μωρό, σύμφωνα με τον Murray et. Al.

Ξυπνήστε τη νύχτα

Σε αυτή την ηλικία, το μωρό σας μπορεί να κοιμόταν όλη τη νύχτα, αλλά τώρα διαπιστώνετε ότι ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να ξυπνήσουν ένα ηλικίας 6 μηνών. Σύμφωνα με το BabyCenter, το μωρό σας είναι επιρρεπές στο άγχος του χωρισμού σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης, οδοντοφυΐας και η έκρηξη στις σωματικές ικανότητές του, όπως κάθονται και σέρνεται, μπορεί να τον ξυπνήσει στο παχνί του, προσπαθώντας να ασκήσει – ναι, Οι άλλοι πιθανοί ενόχοντες για νυχτερινή αφύπνιση περιλαμβάνουν ασθένεια, πείνα ή ταλαιπωρία, σύμφωνα με το KidsHealth.

Πρόσθετες εκτιμήσεις

Εάν το μωρό σας έχει μοιράσει το κρεβάτι σας μαζί σας, πιθανότατα αναλαμβάνει περισσότερο χώρο τώρα. Εναπόκειται σε εσάς να μάθετε πότε αισθάνεστε ότι η οικογένειά σας είναι έτοιμη να την μεταφέρει στην κούνια της, ωστόσο, Murray et. Αλ ότι το μικρότερο είναι το μωρό όταν μεταβαίνει από το κρεβάτι των γονιών του και στο δικό του παχνί, τόσο ευκολότερο θα είναι και στους δυο σας · Αν είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε να το μετακινήσετε στο κρεβάτι της, Μπορεί να ξεκινήσει με βήματα, όπως να της πάρει την νάφα στην παχνί της, σιγά-σιγά τη ζεσταίνει στο νέο ύπνο της. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε τη θέση της σε ένα μικρό φορητό παχνί πρώτα. Η τελική πρόταση του Murray et. Al είναι να την βάλεις στο πάτωμα της στο δωμάτιό σου, στη συνέχεια να μεταβαίνεις το παχνί στο δωμάτιο του μωρού σου τελικά.- Μόλις αποφασίσεις να μετακινήσεις το μωρό σου στο κρεβάτι της, μην το φέρεις πίσω στο κρεβάτι σου, Την μπερδεύουν και περιπλέκουν τη διαδικασία.

Επιδράσεις του μικρού ύπνου

Εάν το μωρό σας εξακολουθεί να ξυπνάει πολλές φορές κάθε βράδυ, αφήνοντάς σας στερημένο από τον ύπνο, αυτό μπορεί να σας αφήσει να δοκιμάσετε ευερεθιστότητα, σύγχυση ή κατάθλιψη. Η ομιλία ή οι αποφάσεις σας ενδέχεται να επηρεαστούν, καθώς και η σχέση σας με τον σύντροφό σας. Για να εξουδετερώσετε τις συνέπειες του σπασμένου ύπνου και να επιβιώσετε μέχρι το μωρό σας κοιμάται έντονα μέσα στη νύχτα, Murray et. Al υποδηλώνει τα εξής: πάρετε ένα 15- έως 20-λεπτό υπνάκο, το κεφάλι έξω για μια βόλτα στον καθαρό αέρα, να καθιερώσει και να ακολουθήσει τη δική σας ρουτίνα για ύπνο, χωρίστε τη νύχτα στο μισό, ο σύντροφός σας μπορεί να ανταποκριθεί στο μωρό, Ένα συμπαγές κομμάτι ύπνου και να φτάσει σε άλλες νέες μαμάδες που περνούν από το ίδιο πράγμα.