Πώς λειτουργεί η λεπτή-γρήγορη εργασία με το διαβήτη;

Ο διαβήτης είναι μια πολύ εύχρηστη ασθένεια αν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Η απώλεια και η διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα σας και να μειώσετε τον κίνδυνο επιπλοκών. Για να χάσετε βάρος, είναι σημαντικό να βρείτε τη δίαιτα που λειτουργεί για σας. Ως πρόγραμμα αντικατάστασης γεύματος, το Slim-Fast μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε την πρόσληψη θερμίδων, να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα σας. Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους, συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

Διαβητική Διατροφή

Δεν χρειάζεται να φάτε ειδικά τρόφιμα για τη διαβητική δίαιτα. Στην πραγματικότητα, η δίαιτα σας ενθαρρύνει να φάτε τα ίδια υγιεινά τρόφιμα που όλοι πρέπει να τρώνε, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων, των λαχανικών, των δημητριακών ολικής άλεσης, των άπαχων πρωτεϊνών και των χαμηλών λιπαρών γαλακτοκομικών προϊόντων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε την ποσότητα φαγητού που τρώτε σε κάθε γεύμα και να προσπαθείτε να τρώτε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Το πιο σημαντικό, είναι σημαντικό να ελέγχετε την ποσότητα των υδατανθράκων που τρώτε σε κάθε γεύμα. Οι υδατάνθρακες, που απαντώνται σε άμυλα, φρούτα, γάλα και γιαούρτι, αυξάνουν το σάκχαρο στο αίμα. Ο έλεγχος του ποσού που τρώτε σε κάθε γεύμα μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τα σάκχαρα του αίματος.

Λεπτό-γρήγορο σχέδιο

Το Slim-Fast είναι μια διατροφή αντικατάστασης γεύματος. Σχετικά με το σχέδιο, αντικαταστήστε δύο από τα κανονικά γεύματα σας με μια κούτα ή ένα μπαρ για φαγητό και τρώτε ένα κανονικό ισορροπημένο γεύμα 500 θερμίδων. Το σχέδιο συνιστά επίσης να συμπεριλάβετε 3 υγιεινά σνακ την ημέρα, όπως φρούτα, λαχανικά ή σνακ μπαρ. Κάθε σνακ πρέπει να περιορίζεται σε 100 θερμίδες. Με βάση αυτές τις οδηγίες, το πρόγραμμα διατροφής Slim-Fast περιορίζει τις θερμίδες σας σε περίπου 1.200 θερμίδες ημερησίως, καθιστώντας το πρόγραμμα απώλειας βάρους χαμηλών θερμίδων.

Λεπτό-γρήγορο και διαβήτη

Ως σχέδιο δίαιτας χαμηλών θερμίδων, το Slim-Fast μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, το οποίο σας βοηθά να βελτιώσετε τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα σας. Επιπλέον, το δομημένο σχέδιο γεύματος μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τις μερίδες και την πρόσληψη υδατανθράκων. Κάθε λεπτό κούνημα Slim-Fast περιέχει περίπου 25 γραμμάρια υδατανθράκων, το κάθε μπαρ έχει 23 γραμμάρια και κάθε σνακ μπαρ 15 γραμμάρια. Η κατανάλωση μιας σταθερής ποσότητας υδατανθράκων σε κάθε γεύμα και σνακ βοηθά επίσης στη διαχείριση του σακχάρου στο αίμα. Το κανονικό σας, ισορροπημένο γεύμα θα πρέπει να περιορίζει τους υδατάνθρακες σε 45 γραμμάρια έως 60 γραμμάρια, όπως συνιστά η Αμερικανική Ένωση Διαβήτη.

Σκέψεις

Όταν ασχολείστε με τον διαβήτη, μπορείτε να ακολουθήσετε με ασφάλεια τη δίαιτα Slim-Fast, αρκεί να παρακολουθείτε στενά τον γιατρό σας. Ωστόσο, ως υγρή δίαιτα αντικατάστασης γεύματος, το Slim-Fast δεν σας διδάσκει πώς να ελέγχετε μερίδες ή υδατάνθρακες μόλις επιστρέψετε στην κανονική τροφή για όλα τα γεύματά σας. Αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει να διατηρήσετε την απώλεια βάρους και να ελέγξετε τα σάκχαρα του αίματος.