Πώς μέχρι σήμερα ένας άνθρωπος που θρηνεί την απώλεια της συζύγου του

Με επιλογή ή τυχαία – βρήκατε τον εαυτό σας χρονολογώντας έναν άνθρωπο που θρηνεί την απώλεια της συζύγου του. Η επιτυχία της σχέσης σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συναισθηματική σταθερότητα του άνδρα που χρονολογείτε – και αν είναι πραγματικά έτοιμος να προχωρήσει. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε ως σύντροφος χήρου; Πάρτε τα πράγματα αργά, έχουν προσωπικά όρια, συνειδητοποιήστε ότι η θλίψη είναι μια ατομική διαδικασία, και προετοιμαστείτε για τον κρύο ώμο από τους φίλους και την οικογένεια. Οι σχέσεις με τους χήρους μπορεί να είναι θυελλώδεις, αλλά εάν είναι πραγματικά έτοιμοι για μια νέα σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο χήρος μπορεί να είναι ο σύντροφος που χρειάζεστε – και πολλά άλλα.

Οι χήροι άνδρες είναι επιρρεπείς στο άλμα σε νέες σχέσεις πολύ γρήγορα, λέει ο χήρος Abel Keogh, στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του “Dating a Widower”. Οι χήροι μπορεί να αναζητούν συντροφικότητα, φύλο ή αίσθημα ομαλότητας μετά το θάνατο ενός συζύγου – και θα είναι λιγότερο διακριτικοί σε ποιον επιλέγουν να περάσουν χρόνο με. Ο Keogh συνιστά να πάρει τα πράγματα αργά με έναν χήρο, ειδικά κατά τους πρώτους μήνες της σχέσης. Ακόμα κι αν ο τύπος σας σας λέει ότι είναι ερωτευμένος και έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μπορεί να μην είναι έτοιμος να προχωρήσει. Παρακολουθήστε για να δείτε αν οι πράξεις του ταιριάζουν με τα λόγια του

Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να αναλάβετε τον έλεγχο και να είστε εκείνος που κάνει όλα τα σχέδιά σας στη σχέση σας, όταν χρονολογείτε έναν χήρο. Αντισταθείτε στην επιθυμία, λέει ο Keogh, και αφήστε τον άνθρωπο να αναλάβει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει μαζί σας και να κανονίσει ημερομηνίες. Εάν ενδιαφέρεται πραγματικά για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, θα κάνει μια προσπάθεια να είναι μαζί σας. Εάν, από την άλλη πλευρά, ψάχνει μόνο για ένα ζεστό σώμα – σύντομα θα γίνει πάρα πολύ δουλειά γι ‘αυτόν να διατηρήσει τη ρομαντική όψη της σχέσης. Προσπαθήστε να μην δώσετε πάρα πολύ από τον εαυτό σας, όπως δελεαστικό όπως μπορεί να είναι όταν χρονολογείτε έναν θλιβερό χήρο. Εξασφαλίζοντας ότι έχετε όρια θα σας βοηθήσει τόσο εσείς όσο και εσείς να αποφασίσετε αν έχετε μέλλον μαζί.

Στο άρθρο «Ψυχολογία σήμερα» «Στάδια θλίψης – χρόνος για ένα νέο μοντέλο», ο εξουσιοδοτημένος επαγγελματίας σύμβουλος Worth Kilcrease σημειώνει ότι η διαδικασία θλίψης διαφέρει για κάθε άτομο. Μην περιμένετε έναν θλιβερό χήρο να περάσει από μια συγκεκριμένη λίστα των “σταδίων” της θλίψης, ή να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη χρονική γραμμή στη θλίψη του. Δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος για να θρηνήσετε – δεν είναι τόσο απλό όσο ο έλεγχος μιας σειράς βημάτων σε μια λίστα. Ο χήρος πρέπει τελικά να αναπτύξει μια νέα σχέση με την όψιμη σύζυγό του – η οποία θα μπορούσε να διαρκέσει μήνες ή χρόνια ανάλογα με τη μοναδική του κατάσταση.

Στο άρθρο “Τρίτη Ηλικία” “Κορυφαία πέντε θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη χρονολόγηση μιας χήρας ή χήρου”, ο John Gray, συγγραφέας του βιβλίου “Οι άνδρες είναι από τον Άρη, οι γυναίκες είναι από τη Αφροδίτη” σημειώνει ότι τα παιδιά μπορεί να ζηλεύουν έναν νέο ρομαντικό σύντροφο Στη ζωή ενός γονέα. Ομοίως, μπορεί να σας δοθεί ο ψυχρός ώμος από τους φίλους και την οικογένεια του χήρου. Παρόλο που είναι φυσικό όσοι πλησιάσουν στον χήρο να επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της όμορφης συζύγου του, αξίζετε επίσης σεβασμό και ζεστή υποδοχή. Εάν ο χήρος δεν είναι διατεθειμένος να σταθεί για σας – μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμος να προχωρήσει πέρα ​​από τη θλίψη του.

Λαμβάνοντας το αργά

Αφήνοντας τον να οδηγήσει

Η θλίψη είναι ατομική

Κρύος ώμος