Πώς μπορώ γρήγορα με το λάδι καρύδας;

Το έλαιο καρύδας προέρχεται από τη σάρκα της καρύδας με την εξαγωγή του ελαίου από γάλα καρύδας ή από την ξηρή σάρκα που τεμαχίζεται και συμπιέζεται. Το έλαιο καρύδας χρησιμοποιείται για μαγείρεμα, αν και είναι ένα από τα λιγότερο δημοφιλή έλαια για αυτό, καθώς και για φαρμακευτικούς και καλλυντικούς σκοπούς. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά διατηρεί σταθερή και μπορεί να διαρκέσει για χρόνια σε δροσερά ξηρά μέρη. Το έλαιο καρύδας όταν καταναλώνεται αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και παρέχει στο σώμα λιπαρά οξέα, τα οποία δίνουν σταθερές θερμίδες. Σε συνδυασμό με διουρητικά αποτελέσματα καρύδας, μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως παράγοντας νηστείας και καθαρισμού για το σώμα όταν καταναλώνεται με τον σωστό τρόπο.

Αγοράστε παρθένο λάδι καρύδας. Το παρθένο ελαιόλαδο καρύδας είναι πλουσιότερο σε θρεπτικά συστατικά από την εκλεπτυσμένη έκδοση, η οποία είναι λευκασμένη και αποσμητική. Η διύλιση χρησιμοποιείται κυρίως για καλλυντικούς λόγους, καθώς όλο το έλαιο καρύδας διηθείται από ακαθαρσίες και το παρθένο έλαιο καρύδας περιέχει ακόμα όλα τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά, τα οποία θα χρειαστούν για το γρήγορο.

Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας. Παρθένο λάδι καρύδας κάθε δύο ώρες περίπου. Το μέγιστο ποσό που λαμβάνεται δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 κουταλιές της σούπας. Μέσα σε μια δεδομένη ημέρα. Η δοσολογία είναι σε απόσταση, επειδή η λήψη μεγαλύτερων δόσεων μπορεί να προκαλέσει διαταραχή στο στομάχι και να προκαλέσει ναυτία. Πάρτε την τελευταία δόση περίπου τρεις ώρες πριν από το κρεβάτι, καθώς το έλαιο καρύδας αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και μπορεί να εμποδίσει τον ύπνο. Φρέσκο ​​χυμό λεμονιού αναμειγμένο με νερό και λίγο αλάτι από τη θάλασσα μπορεί να πιει κατά τη διάρκεια της ημέρας για να βοηθήσει στη διαδικασία καθαρισμού, μαζί με άφθονο νερό. Τέσσερις ουγκιά. Φρέσκου κρέατος καρύδας ημερησίως επιτρέπονται επίσης κατά τη διάρκεια της νηστείας. Το κρέας είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και διατηρεί καλά βακτήρια, βοηθώντας στον καθαρισμό. Η διατροφή του σώματος με αυτόν τον τρόπο παρέχει ενέργεια και θερμίδες ενώ λιμοκτονούν candida, ζύμη και μύκητες ενώ τα ελαιώδη διουρητικά αποτελέσματα μαζί με το κρέας καρύδας και το χυμό λεμονιού παρέχουν ισχυρό καθαρισμό του ανώτερου και κατώτερου εντέρου. Η τροφή επιτρέπει στο σώμα να πηγαίνει ημέρες χωρίς να τρώει τίποτα παρά τα τέσσερα στοιχεία που αναφέρονται, καθαρίζοντας το σώμα των τοξινών στη διαδικασία.

Ακολουθήστε αυτό το σχήμα για τρεις έως επτά ημέρες. Η νηστεία για περισσότερο από επτά ημέρες δεν συνιστάται χωρίς το πράσινο φως από γιατρό, οπότε αναζητήστε επαγγελματική συμβουλή προτού επιχειρήσετε να πετάξετε περισσότερες από επτά ημέρες. Αρκετές τρεις μέρες που βρίσκονται σε απόσταση από την άλλη είναι μια άλλη επιλογή.