Πώς μπορώ να πάρω το λίπος στα πόδια μου;

Η μετατόπιση του λίπους ποικίλλει μεταξύ ανδρών και γυναικών. Το κάτω μέρος του σώματος είναι πιο συχνά το σημείο αποθήκευσης για το λίπος στις γυναίκες · όπου οι άνδρες τείνουν να υποστούν βία με το λίπος της κοιλιάς. Και στις δύο περιπτώσεις, η λήψη αυτού του λίπους είναι πιο δύσκολη από την τοποθέτηση. Όχι μόνο θα πρέπει να αναδιαρθρώσετε τη διατροφή σας, αλλά πρέπει επίσης να κάνετε την άσκηση προτεραιότητα. Για να πάρετε λίπος στα πόδια σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε τις γενικές ασκήσεις απώλειας βάρους και τόνωσης ποδιών.

Μειώστε την πρόσληψη όλων των τροφίμων που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και θερμίδες. Αυτό περιλαμβάνει cheeseburgers, μπισκότα, κέικ, sundaes παγωτού, καραμέλα μπαρ και πίτσα. Βάση τη διατροφή σας γύρω από τα τρόφιμα που είναι υψηλά σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλά σε θερμίδες. Τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα άπαχα κρέατα και τα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν καλές επιλογές.

Φάτε μικρά γεύματα όλη την ημέρα αντί για δύο ή τρία μεγάλα γεύματα. Αυτό διατηρεί το μεταβολισμό σας αρθεί και το στομάχι σας αισθάνεται ικανοποιημένος. Μην παρασυρθείτε με τα γεύματά σας, προετοιμάστε μόνο αρκετό φαγητό για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και κρατήστε τον εαυτό σας για δύο έως τρεις ώρες μέχρι το επόμενο γεύμα σας. Μια μπανάνα με πέντε έως 10 καρύδια είναι ένα μικρό γεύμα, για παράδειγμα.

Βγείτε έξω και πηγαίνετε για ένα τρέξιμο για να κάψετε θερμίδες. Ξεκινήστε με μια πεντάλεπτη προθέρμανση και σπρώξτε το ρυθμό σας από τη γρήγορη έως αργή για το υπόλοιπο της προπονήσεώς σας. Αυτό ονομάζεται προπόνηση κατά διαστήματα και ενισχύει το δυναμικό καύσης του λίπους. Στόχος για 30 λεπτά λειτουργίας και να τελειώσετε με ένα πεντάλεπτο δροσερό jog με αργό ρυθμό. Κάντε τα διαλείμματα χαμηλής έντασης δύο φορές περισσότερο από τις περιόδους υψηλής έντασης.

Πιάσε μια μπάλα σταθερότητας για να κάνει καταλήψεις τοίχων. Τοποθετήστε τη σφαίρα στον τοίχο με το κάτω μέρος της πλάτης σας και σταθείτε με τα πόδια σας ελαφρώς πλατύτερα από το πλάτος των ώμων. Τοποθετήστε τα χέρια σας στους γοφούς σας και χαμηλώστε τον εαυτό σας κάνοντας τα γόνατά σας. Σταματήστε όταν οι μηροί σας είναι παράλληλοι στο πάτωμα. Σταθείτε πίσω και επαναλάβετε.

Σταθείτε με τα πόδια σας μαζί για να κάνετε lunges. Ξεκουράστε τα χέρια στα πλάγια σας και κάντε ένα μακρύ βήμα προς τα εμπρός με το αριστερό σας πόδι. Χαμηλώστε τον εαυτό σας λυγίζοντας τα γόνατά σας και σταματήστε όταν ο αριστερός μηρός σας είναι παράλληλος με το πάτωμα. Σηκώστε την πλάτη, γυρίστε πίσω στο σημείο εκκίνησης και επαναλάβετε με το δεξιό σας πόδι. Συνεχίστε να εναλλάσσετε μπροστά και πίσω.

Πηδώντας πάνω και κάτω σε έναν πάγκο βάρους. Τοποθετήστε το δεξί σας πόδι στον πάγκο και το αριστερό πόδι στο πάτωμα. Πιέστε προς τα κάτω στον πάγκο και σπρώξτε το σώμα σας στον αέρα. Αλλάξτε τη θέση του ποδιού ενώ βρίσκεστε στον αέρα, ώστε να προσγειωθείτε με το αριστερό σας πόδι στον πάγκο και το δεξί πόδι στο πάτωμα. Επαναλάβετε το ίδιο μοτίβο και συνεχίστε να εναλλάσσετε εμπρός και πίσω.

Εκτελέστε μια σειρά από αστέρια άλματα. Σταθείτε με τα πόδια στα πλάτη σας. Χαμηλώστε τον εαυτό σας σε μια οκλαδόν και μετακινήστε τα χέρια σας μπροστά από το σώμα σας. Πετάξτε από το δάπεδο με εκρηκτικό τρόπο και επεκτείνετε τα χέρια και τα πόδια σας στις πλευρές σας σε σχήμα Χ. Μετακινήστε τα χέρια και τα πόδια σας ξανά, προσγειώστε στις μπάλες των ποδιών σας και επαναλάβετε.