Πώς μπορώ να φάνε υγιής στο κουδούνι taco;

Η κατανάλωση υγιεινών γευμάτων γρήγορου φαγητού στο Taco Bell μπορεί να φανεί αδύνατο. Πολλοί άνθρωποι συχνά “τρέχουν στα σύνορα”, δίδοντας περισσότερη προσοχή στο γρύλισμα στο στομάχι τους από το θρεπτικό περιεχόμενο του γεύματος. Υπάρχει ένας τρόπος για τους ανθρώπους με συνείδηση ​​της υγείας να απολαμβάνουν φαγητό στο Taco Bell και να κάνουν πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές.

Διαβάστε τα στοιχεία της διατροφής του μενού του Taco Bell. Αυτό μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του Taco Bell επιλέγοντας “Info Nutrition” στην ενότητα “Food and Menus”. Επιλέξτε “Δείτε τα γεγονότα” κάτω από την πλήρη κεφαλίδα πληροφοριών διατροφής για να πάρετε μια πλήρη διατροφική ανάλυση κάθε στοιχείου μενού. Δείτε τις λεπτομέρειες θερμίδων. Σημειώστε ότι οι σαλάτες είναι μερικές από τις υψηλότερες θερμίδες στο μενού, ενώ ορισμένες επιλογές burrito περιέχουν λιγότερες από τις μισές θερμίδες. Στη συνέχεια, κοσκινίστε τις τιμές λίπους και νατρίου των αγαπημένων σας αντικειμένων. Οι τιμές του νατρίου του μενού κυμαίνονται από εύλογο έως σχεδόν μια ημερήσια αξία νατρίου σε ένα στοιχείο.

Υπολογίστε πόσες θερμίδες είναι αρκετές για ένα γεύμα. Αυτό γίνεται με τον προσδιορισμό του δείκτη μάζας σώματος σας και λαμβάνοντας υπόψη το φύλο, την ηλικία, το μέγεθος και το επίπεδο δραστηριότητας. Υπάρχουν αρκετές ηλεκτρονικές υπολογιστικές μηχανές που μπορούν να το κάνουν αυτό για εσάς, όπως αυτή που παρέχεται από το MayoClinic.com. Μια απαίτηση γεύματος μπορεί να κυμαίνεται από 400 θερμίδες και πάνω ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες. Για παράδειγμα, ένα burrito 400 θερμίδων θα ικανοποιούσε τις διατροφικές ανάγκες για τις περισσότερες γυναίκες, ενώ 500 έως 700 θερμίδες αποτελούν γεύμα για τον μέσο άνθρωπο ηλικίας 20 έως 40 ετών.

Διαλέξτε ένα έως τρία στοιχεία μενού που προσθέτουν στενά στο συνολικό γεύμα θερμίδων σας. Εάν δύο στοιχεία που σας αρέσουν έχουν παρόμοιες θερμιδικές τιμές, επιλέξτε το ένα με το λιγότερο λίπος και το νάτριο. Η σελίδα “Υπολογιστής Διατροφής” της ιστοσελίδας Taco Bell είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για την κατασκευή διαφορετικών γευμάτων και τον υπολογισμό του περιεχομένου διατροφής. Προσθέστε και αφαιρέστε τα στοιχεία που θέλετε να παίξετε με τα συνολικά ποσά διατροφής μέχρι να είναι στο κατάλληλο εύρος για τις διατροφικές σας ανάγκες.

Μην αποκλείετε μόνιμα τα αγαπημένα σας εάν υπερβαίνουν τις διατροφικές σας απαιτήσεις. Αντ ‘αυτού, σημειώστε ποια αγαπημένα δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Είναι η εμπειρία σας Taco Bell ενισχυμένη από ένα Double Decker Taco ή Κανέλα Twists; Κάνετε χώρο στον προϋπολογισμό των θερμίδων του γεύματός σας για τα ειδικά φαγητά και θεωρείτε ότι τα απολαύσετε ως περιστασιακή θεραπεία παρά για να έχετε ένα γεύμα για κάθε γεύμα Taco Bell.

Επιλέξτε μερικές από τις πιο υγιεινές επιλογές τοιχοποιίας που υποκαθιστούν το τυρί στα στοιχεία μενού για ένα νόστιμο φρέσκο ​​Fiesta Salsa. Οι επιλογές μενού “Fresco” που αναφέρονται στο “Drive Thru Diet Menu” έχουν κατά 25 τοις εκατό λιγότερα λιπαρά και λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα στοιχεία μενού. Για παράδειγμα, οι 290 θερμίδες και 17 γραμμάρια λίπους σε μια μαλακή μπριζόλα στη σχάρα μαλακή taco κόβονται σε μόλις 170 θερμίδες και 5 γραμμάρια λίπους όταν παραγγέλλεται το στυλ Fresco. Σύμφωνα με τον Taco Bell, αυτό είναι μια μείωση κατά 70 τοις εκατό του λίπους. Με τις θερμίδες που έχουν αποθηκευτεί, ένα επιπλέον στοιχείο μπορεί να είναι σε θέση να κάνει το δρόμο του μέσα στην τσάντα σας χωρίς να ξεπεράσει τον στόχο σας σε θερμίδες.

Πιείτε νερό με το γεύμα σας Taco Bell. Τα ποτά μπορούν να προσθέσουν πολλά επιπλέον ζάχαρη και θερμίδες, ειδικά τις κατεψυγμένες ποικιλίες, μερικές από τις οποίες περιέχουν περίπου 600 θερμίδες – δηλαδή ένα ολόκληρο γεύμα ή περισσότερα. Η παράκαμψη του ποτού σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο φαγητό.

Προσέξτε στο σχέδιο μόλις το παραγγείλετε. Μην απορροφείτε με “προσφορές” ή προωθήσεις που θα μπορούσαν να σας τραβήξουν μακριά από το σχέδιό σας. Το τελευταίο ειδικό και εμπορικό στοιχείο διαφήμισης μπορεί να ακούγεται συναρπαστικό, αλλά ίσως να μην αξίζει τον κόπο για επιπλέον θερμίδες. Ελέγξτε τα γεγονότα της διατροφής πριν απομακρυνθείτε από το προεπιλεγμένο “ασφαλές” μενού. Επίσης, παραλείψτε συνδυασμούς που δεν αξίζουν τις επιπλέον θερμίδες που θα ξοδέψετε για να εξοικονομήσετε λίγα λεπτά.