Πώς να αγοράσετε ένα σκάφος σώματος για τα παιδιά

Τα όργανα – που αναφέρονται επίσης ως boogie boards – επιτρέπουν σε ένα άτομο οποιασδήποτε ηλικίας να οδηγεί κύματα ενώ βρίσκεται στο στομάχι του στο σκάφος. Είτε νοικιάζετε είτε αγοράζετε ένα bodyboard για το παιδί σας, επιλέξτε ένα bodyboard με βάση το μέγεθος του παιδιού σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε την ασφάλεια του παιδιού σας ενώ έχετε bodyboarding και να επιτύχετε μέγιστη απόδοση.

Ψάξτε για ένα bodyboard που αρπάζει το ενδιαφέρον του παιδιού σας. Τα πέλματα διατίθενται σε διάφορα χρώματα και θέματα, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών ομάδων και χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα surf, ένα κατάστημα αθλητικών ειδών ή ένα κατάστημα καινοτομίας στην παραλία για να αναζητήσετε bodyboards.

Τοποθετήστε ένα bodyboard μπροστά από το παιδί σας. Τοποθετήστε το κάτω μέρος του σκάφους στο έδαφος. Το bodyboard πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 1 ίντσα από το ναυτικό του παιδιού σας. Αυτό το μήκος επιτρέπει στο παιδί σας να κυλά εύκολα. Οι πίνακες που είναι πολύ μεγάλοι μπορεί να είναι δύσκολο να κρατηθούν. Οι πίνακες που είναι πολύ μικρές μπορεί να προκαλέσουν βύθιση στο παιδί σας. Για τους ταχέως αναπτυσσόμενους έφηβους, επιτρέψτε 2 ίντσες πάνω από το ναυτικό για την καλλιέργεια του χώρου.

Αναζητήστε διαγράμματα μεγέθους, ειδικά εάν το παιδί σας δεν είναι μαζί σας κατά την αγορά ενός bodyboard. Μια κάρτα 38 ιντσών είναι για άτομα μέχρι 5 πόδια 4 ίντσες ψηλό με βάρος μεταξύ 65 και 85 κιλά. Ένα 40 ιντσών bodyboard συνιστάται για εκείνους από 5 πόδια 5 ίντσες ύψος έως 5 πόδια 7 ίντσες και ζυγίζουν μεταξύ 110 και 130 κιλά. Υπάρχουν επίσης πίνακες μεγέθους νεολαίας που λειτουργούν καλά για παιδιά κάτω των 65 κιλών.