Πώς να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο bowflex

Τα γυμναστήρια Bowflex είναι κορυφαία σπίτια γυμναστήρια που βρίσκονται σε πολλά σπίτια. Η κατοχή ενός σπιτιού γυμναστηρίου, όπως ενός Bowflex, μπορεί να είναι μια έξυπνη επένδυση. Αντί να δαπανούν εκατοντάδες δολάρια ετησίως για την ένταξη σε γυμναστήριο, το Bowflex είναι μία αγορά που θα χρειαστεί να διαρκέσει για χρόνια. Η δαπάνη των χρημάτων για ένα ολοκαίνουργιο Bowflex μπορεί να μην είναι εφικτό για ορισμένα νοικοκυριά. Ευτυχώς, δεδομένου ότι η Bowflex παράγει οικιακά γυμναστήρια από τη δεκαετία του ’80, θα πρέπει να είναι απλό να εξοικονομήσετε χρήματα και να αγοράσετε μια ποιοτική Bowflex.

Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα που πωλείται είναι ένα γνήσιο Bowflex. Υπάρχουν μερικές μάρκες που προσφέρουν κατάρτιση αντίστασης και μπορεί να έχουν ονόματα που μοιάζουν με αυτά της Bowflex.

Προσδιορίστε ένα πραγματικό Bowflex με τη χρήση του “Power Rod Resistance”. Οι ράβδους δύναμης θα κολλήσουν ευθεία και θα είναι μαύρες. Υποκλίνονται για να παράσχουν την αντίσταση.

Γνωρίστε τα μοντέλα Bowflex. Η Bowflex έχει δημιουργήσει πάνω από 20 μοντέλα με την πάροδο του χρόνου. Το Power Pro είχε μακρά παραγωγική ζωή και είναι συνήθως εύκολο να βρεθεί. Ένα Power Pro θα χαρακτηρίζεται συχνά ως “XTL”, καθώς τα γράμματα ήταν για τα συνημμένα που ήρθαν μαζί του, όπως τα συνημμένα lat και τα πόδια. Ο πλήρης κατάλογος των μοντέλων συνδέεται με την ενότητα Πόροι.

Ρωτήστε τον πωλητή σχετικά με τις γνώσεις που μπορεί να έχει σχετικά με τις ανακλήσεις που αφορούν συγκεκριμένες μηχανές. Οι ανακλήσεις προϊόντων μπορεί να είναι τρομακτικές, αλλά είναι κάπως συνηθισμένες. Η Bowflex πραγματοποίησε μερικές εκούσιες ανακλήσεις ασφαλείας. Οι ανακλήσεις δεν ζήτησαν την επιστροφή ολόκληρων μηχανών, αλλά έστειλαν κιτ επισκευής. Οι επηρεαζόμενες μηχανές ενδέχεται να περιλαμβάνουν ορισμένα μοντέλα Power Pro και Ultimate 2. Κατά την αγορά ενός χρησιμοποιημένου Bowflex, ελέγξτε αν ο κάτοχος του παρελθόντος γνωρίζει εάν επηρεάστηκε η συγκεκριμένη μηχανή και αν ναι, αν πήραν και εγκατέστησαν το κιτ επισκευής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανακλήσεις συνδέονται με την περιοχή πόρων.

Φροντίστε για τυχόν προβλήματα εγγύησης μέσω του πωλητή πριν αγοράσετε το μηχάνημα. Οι μηχανές Bowflex έρχονται με συμπαγείς εγγυήσεις, αλλά προορίζονται μόνο για τον αρχικό ιδιοκτήτη. Το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών Bowflex θα πουλήσει μόνο ένα δεύτερο τμήμα του ιδιοκτήτη. Εάν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διορθωθούν με ένα μέρος εγγύησης, ακόμα και αν είναι μικρά, ζητήστε από τον αρχικό ιδιοκτήτη να τα παραγγείλει. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο και ταλαιπωρία.

Αναζητήστε τοπικές πωλήσεις γκαράζ, αγγελίες εφημερίδων και τοπικές διαφημίσεις Craigslist για μεταχειρισμένες μηχανές Bowflex. Η αγορά τοπικά εξασφαλίζει την ευκαιρία να δοκιμάσετε το μηχάνημα πριν από την αγορά και θα σας εξοικονομήσει τα έξοδα αποστολής.

Να είστε ενήμεροι για την ασφάλειά σας όταν ελέγχετε το μηχάνημα αν επισκέπτεστε το σπίτι ενός ξένου. Φέρτε έναν φίλο. Εάν αγοράσετε στο eBay, ελέγξτε την αξιολόγηση του πωλητή και ρωτήστε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις για να κάνετε μια έξυπνη, καλά ενημερωμένη αγορά.