Πώς να αλατοποιήσει μια γαλοπούλα βουτύρου

Φροντίστε τις γαλοπούλες του βουρτσάλι σας να βγάλουν την γαλοπούλα από το εσωτερικό, βάζοντας το πουλί σε διάλυμα αλατιού. Το Brining βοηθά επίσης το δέρμα και τη σάρκα να απορροφήσει την υγρασία, η οποία κρατάει τη γαλοπούλα Butterball σας υγρή και ζουμερή καθώς το ψήνετε. Τα μπαχαρικά που προσθέτετε στην αλμυρή σας λύση είναι θέμα προσωπικής γεύσης, αλλά το άλας της λύσης είναι το ίδιο ανεξάρτητα από τα μπαχαρικά που χρησιμοποιείτε.

Ξεπαγώστε πλήρως τη γαλοπούλα ή χρησιμοποιήστε μια φρέσκια γαλοπούλα για αλάτι. Μην επιχειρήσετε να αλατοποιήσετε μια παγωμένη γαλοπούλα επειδή το κρέας δεν απορροφά το αλμυρό διάλυμα.

Καθαρίστε τη γαλοπούλα τη νύχτα πριν την άλμη. Αφαιρέστε το λαιμό και τα εντόσθια και ξεπλύνετε το εσωτερικό και το εξωτερικό με κρύο νερό.

Χρησιμοποιήστε ένα δοχείο αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει τη γαλοπούλα και το διάλυμα για άλμη όπως μια σακούλα αλατιού. Για πολύ μεγάλες γαλοπούλες, σκεφτείτε έναν κάδο 5 λίτρων με καπάκι.

Χρησιμοποιήστε 1 φλιτζάνι αλάτι kosher για κάθε γαλόνι νερού στο διάλυμα της άλμης. Αναμείξτε το νερό και το αλάτι μαζί πριν προσθέσετε τη γαλοπούλα. Δύο γαλόνια νερού θα αλατοποιήσουν γαλοπούλες έως και 24 κιλά.

Προσθέτετε μπαχαρικά στο διάλυμα της άλμης πριν βυθίσετε τη γαλοπούλα. Τα μπαχαρικά που χρησιμοποιείτε είναι θέμα προσωπικής γεύσης αλλά μπορούν να περιλαμβάνουν 2 κουταλιές της σούπας. Καθένα από τους αποξηραμένους μαϊντανό, φασκόμηλο, θυμάρι και σέλινο σπόρου.

Βυθίστε τη γαλοπούλα στο διάλυμα αλατοποίησης. Σφραγίστε και ψύξτε το δοχείο. Το μήκος της άλμης εξαρτάται από το μέγεθος της γαλοπούλας. Γάλλοι λιγότερο από 12 λίβρες. Μπορεί να αλείψει για έξι έως οκτώ ώρες. Δώδεκα έως 14-λίβρες. Οι γαλοπούλες πρέπει να έχουν άλμη έως 12 ώρες και οι γαλοπούλες πάνω από 20 κιλά. Θα πρέπει να αλατόνερο για έως και 24 ώρες.

Αφαιρέστε τη γαλοπούλα από το διάλυμα. Καθαρίστε το εσωτερικό και το εξωτερικό στεγνώνετε με χαρτοπετσέτες και μαγειρεύετε ως συνήθως.