Πώς να αναπτύξει ένα ισχυρό χέρι μπέιζμπολ

Κάθε μικρό αγόρι ονειρεύεται να είναι ένας μεγάλος παίκτης του μπέιζμπολ. Η δύναμη του βραχίονα είναι το κλειδί για να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο. Είτε είστε κανάτα, infielder ή outfielder, οι σωστές ασκήσεις θα αναπτύξουν τη δύναμη του χεριού σας. Εργαστείτε ολόκληρο το σώμα σας, γιατί η ρίψη είναι κίνηση ολόκληρου του σώματος. Κάντε αυτή τη ρουτίνα δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Ξεκινήστε και στα τέσσερα. Περιστρέψτε το γόνατο ενός ποδιού προς τα έξω και προς τα πάνω σαν σκύλος χρησιμοποιώντας έναν πυροσβεστήρα πυρκαγιάς. Κάνετε 10 επαναλήψεις για κάθε σκέλος. Στη συνέχεια, σε όλα τα τέσσερα και πάλι, κλωτσήσει ένα πόδι κατ ‘ευθείαν πίσω και μέχρι το ύψος που μπορείτε να θέλετε ένα γαϊδούρι κλοτσιές. Εκτελέστε 10 επαναλήψεις για κάθε σκέλος. Σταθείτε και λυγίστε στη μέση. Αφήστε ένα βραχίονα κρέμονται κοντά στο έδαφος. Εκτελέστε 10 κύκλους βραχίονα με κάθε βραχίονα.

Καθίστε σε μια μπάλα άσκησης και εκτελέστε τρεις ανελκυστήρες αλτήρων. Κρατήστε τα βάρη σε επίπεδο ώμων. Πιέστε δύο αλτήρες σωστά μέχρι 10 φορές. Στη συνέχεια, κρατήστε τα βάρη κάτω στο πλάι σας. Σηκώστε τους αλτήρες σωστά οπλισμένους μέχρι τα επίπεδα των ώμων για 10 επαναλήψεις. Στη συνέχεια, κρατήστε τους αλτήρες στο πλευρό σας. Ανασηκώστε τους αλτήρες σωστά οπλισμένους προς τα εμπρός, μέχρι τα μάτια 10 φορές.

Σταθείτε με τα πόδια σας μακριά από τα πόδια σας και σκύψτε στη μέση. Κρατήστε τους αλτήρες στο επίπεδο του θώρακα αγγίζοντας δεξιά και αριστερά. Φέρτε τους αλτήρες προς τα έξω κρατώντας τους στο ύψος των ώμων σαν πεταλούδα. Εκτελέστε 10 επαναλήψεις.

Συνδέστε ζώνες αντοχής σε ένα φράκτη αλυσίδας. Κρατήστε τις λαβές πάνω από το κεφάλι σας. Φυσιολογικώς, διατηρώντας τις ζώνες σφιχτές για 10 επαναλήψεις. Στη συνέχεια, αντιμετωπίστε μακριά από το φράκτη με τις λαβές πάνω από το κεφάλι. Λυγίστε στη μέση, παραμένοντας σφιχτά στον πυρήνα. Κάνετε 10 επαναλήψεις. Κρατήστε τις λαβές σφιχτά σε επίπεδο μέσης. Σηκώστε τις λαβές, ευθεία-οπλισμένες, στο επίπεδο των ματιών. Εκτελέστε 10 επαναλήψεις.

Θέρμανση με ρίψη με σύντροφο. Μετακινηθείτε σε απόσταση 50 ποδιών και ξεκινήστε το μακρύ ρίξιμο. Επαναφέρετε το δρόμο σας μετά από κάθε ρίψη μέχρι να φτάσετε σε απόσταση 140 έως 150 ποδιών. Εκτελέστε περίπου 20 βολές συνολικά. Επιστρέψτε στην αρχική θέση σε πέντε ρίψεις.