Πώς να αντικαταστήσει την κρέμα σε τρούφες

Οι τρούφες σοκολάτας είναι πλούσια και πολυτελή. Αυτά τα καραμέλες είναι εύκολο να γίνουν στο σπίτι. Οι περισσότερες συνταγές απαιτούν καλής ποιότητας σοκολάτα, βαριά κρέμα και μερικές φορές βούτυρο. Εάν δεν έχετε κρέμα σε ετοιμότητα, μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση της βαριάς κτυπώντας κρέμας με γάλα και βούτυρο. Οι Vegans μπορούν να αντικαταστήσουν τη συνήθη βαριά κρέμα με μη γαλακτοκομικές εναλλακτικές λύσεις από το κατάστημα υγιεινής διατροφής ή την εθνική αγορά, όπως η αρωματισμένη κρέμα σόγιας ή η κρέμα καρύδας. Κρατήστε την υφή και τη γεύση που σας αρέσει, ενώ ανταλλάσσετε την κρέμα για αυτό που είναι στο χέρι ή τι ταιριάζει στη διατροφή σας.

Γάλα και Βούτυρο

Ψιλοκόψτε τρία φλιτζάνια καλής ποιότητας μαύρη σοκολάτα ή χρησιμοποιήστε δίσκους ή μάρκες σοκολάτας υψηλής ποιότητας. Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο δοχείο ανάμιξης με αντοχή στη θερμότητα.

Vegan Τρούφες

Λιώνουμε 1/4 φλιτζάνι βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέστε 3/4 φλιτζάνι γάλα και βράστε να αντικαταστήσετε 1 φλιτζάνι βαριά κρέμα γάλακτος στη συνταγή αγαπημένων σας τρούφας.

Ρίξτε το μίγμα ζεστού γάλακτος και βουτύρου πάνω από τη ψιλοκομμένη σοκολάτα. Αφήστε το να καθίσει για λίγο, και στη συνέχεια χτυπήστε μέχρι ομαλή και μεταξένια.

Στερεώστε ένα τηγάνι πίτας με χαρτί περγαμηνής και ρίξτε το μίγμα σοκολάτας ganache στο τηγάνι. Ψύξτε για αρκετές ώρες. Μόλις το μείγμα στερεοποιηθεί, χρησιμοποιήστε ένα baller πεπόνι για να στύψετε σε τρούφες.

Κόψτε ή σπάστε τρία φλιτζάνια σοκολάτας χωρίς γαλακτοκομικά σε κομμάτια 1/4 ιντσών. Μεταφέρετε τη σοκολάτα σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης.

Τοποθετήστε το μπολ σοκολάτας πάνω από μια κατσαρόλα με νερό για να δημιουργήσετε ένα διπλό λέβητα. Αποφύγετε να αφήσετε το δοχείο να αγγίξει το νερό.

Αντικαταστήστε κρέμα σόγιας ή καρύδας στη θέση της βαριάς κτυπώντας κρέμας για να φτιάξετε vegan τρούφες. Χρησιμοποιήστε 7/8 φλιτζάνι κρέμα σόγιας αντί για ένα φλιτζάνι βαριά κρέμα γάλακτος. Αντικαταστήστε τη βαριά κρέμα με μια ίση ποσότητα κρέμας καρύδας. Ρίξτε την κρέμα στο μπολ με τη σοκολάτα.

Αφήστε τη σοκολάτα να λιώσει, χτυπώντας την κρέμα στο μείγμα μέχρι να γίνει ομαλή. Μεταφέρετε το σε ένα ταψί, ψύξη και σέσουλα όπως θα κάνατε μια παραδοσιακή τρούφα με βάση το γάλα.