Πώς να αντικαταστήσετε τις ράβδους Power Power Pro

Τα γυμναστήρια Bowflex είναι δημοφιλείς μηχανές άσκησης πλήρους σώματος. Οι μοναδικές ράβδους δύναμης χρησιμοποιούνται για την αντίσταση, αντί για τα ελεύθερα βάρη. Οι ράβδους δύναμης κατασκευάζονται από σύνθετο υλικό που ονομάζεται πολυ-εξαμεθυλενο-αδιπαμίδη. Μπορεί να παρατηρήσετε εγκαίρως ότι οι ράβδους δύναμης κλίνουν ελαφρώς και όχι να κολλάνε κατ ‘ευθείαν επάνω. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να χάσουν αντίσταση. Η σύνδεση των ράβδων όταν δεν χρησιμοποιούνται με τον προβλεπόμενο ιμάντα βοηθά στην αποφυγή του αποτελέσματος πρόσκρουσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μια ζωή χωρίς να αντικαταστήσουν τυχόν ράβδους δύναμης, αλλά είναι απαραίτητο εάν ένα Power Rod σπάσει ή ασφαλίσει.

Ξεβιδώστε τη συσκευασία Power Rod από τη βάση του μηχανήματος με το κατσαβίδι Phillips. Οι τέσσερις βίδες βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευασίας ράβδων. Μπορεί να χρειαστείτε το καουτσούκ για να αφαιρέσετε το κιβώτιο της ράβδου χτυπώντας το χαλαρά.

Αφαιρέστε το βύσμα από το κάτω μέρος της ράβδου ισχύος που χρειάζεται αντικατάσταση. Το βύσμα είναι ένας πλαστικός κύκλος και βγαίνει εύκολα χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Ξεβιδώστε το παλιό καλώδιο τροφοδοσίας από τη βάση και αφαιρέστε το.

Τοποθετήστε την αντικατάσταση της ράβδου τροφοδοσίας στην τρύπα. Βεβαιωθείτε ότι η υποδοχή στο κάτω μέρος της ράβδου ταιριάζει με τις κορυφογραμμές στο κάτω μέρος της οπής.

Βιδώστε τη νέα ράβδο καλά στη θέση της. Η βίδα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με τη νέα ράβδο σας.

Αντικαταστήστε το συγκρότημα της ράβδου ισχύος. Μπορεί να χρειαστείτε το καουτσούκ για να βγάλετε το συγκρότημα πίσω στη βάση του μηχανήματος. Ασφαλίστε το με τις τέσσερις βίδες.