Πώς να αντιμετωπίσει μια μειωμένη σεξουαλική κίνηση στο 55

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αγωνίζονται με τη σταδιακή μείωση των σεξουαλικών κινήσεων καθώς μεγαλώνουν. Αυτός ο αγώνας γίνεται ιδιαίτερα έντονος από την ηλικία των 55 ετών, όταν σχεδόν όλοι οι άνδρες έχουν βιώσει κάποια στυτική δυσλειτουργία που οφείλεται σε μειωμένη σεξουαλική ορμή, ενώ πολλές γυναίκες αγωνίζονται με ορμονικές αλλαγές που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση. Ευτυχώς, η λίμπιντο δεν είναι μια στατική μεταβλητή, που σημαίνει ότι υπάρχουν βήματα που μπορούν να πάρουν οι άνδρες και οι γυναίκες για να αναζωογονήσουν τη σεξουαλική τους κίνηση παρά τις δυσκολίες αυτές.

Συζητήστε για τις σεξουαλικές σας απογοητεύσεις και τις μειωμένες σεξουαλικές κινήσεις. Είναι μια σπάνια περίπτωση, όταν και τα δύο μέλη ενός ζευγαριού βιώνουν μια κάμψη της σεξουαλικής κίνησης, οπότε είναι σημαντικό όποιος αρχίζει να αγωνίζεται πρώτα να είναι ανοιχτός στη συζήτηση. Η σεξουαλική απογοήτευση μπορεί να οδηγήσει σε αμηχανία, γεγονός που θα καταστήσει ακόμη πιο δύσκολη την επανεξέταση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής, εάν δεν αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Τρώτε τρόφιμα γνωστά για τις δυνάμεις τους στην τόνωση της παραγωγής ορμονών και του σεξουαλικού κινήματος. Αυτά περιλαμβάνουν ακατέργαστα στρείδια, αβοκάντο, σκόρδο, κρεμμύδια, σχοινόπρασο, κανέλα και μαύρο πιπέρι. Δοκιμάστε επίσης άλλα καρυκεύματα όπως πιπέρι πιπεριού και πιπεριού καγιέν.

Άσκηση τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα. Η άσκηση έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία. Βεβαιωθείτε ότι η προπόνηση είναι μια καρδιακή άσκηση που αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Πίνετε μέτρια. Πολλά άτομα στρέφονται στο αλκοόλ με την ελπίδα ότι η κατανάλωση αλκοόλ θα προκαλέσει τη σεξουαλική διέγερση, αλλά το αλκοόλ προκαλεί γενικά τη στυτική δυσλειτουργία και οι άνδρες που αγωνίζονται με ανικανότητα θα είναι πιο ευαίσθητοι στα αποτελέσματα του αλκοόλ.

Ρωτήστε το γιατρό σας εάν μια συνταγή φάρμακο είναι μια επιλογή για σας. Αν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα που προκαλούν ή να λάβετε μια στύση, υπάρχουν φάρμακα όπως το Viagra και το Prozac διαθέσιμα σε άνδρες και γυναίκες.