Πώς να απολέπιση της ηβικής περιοχής

Η απολέπιση είναι η διαδικασία απομάκρυνσης νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος με καθαρισμό. Λόγοι για την απολέπιση της περιοχής της ηβικής τρίχας, που ονομάζεται επίσης περιοχή μπικίνι, περιλαμβάνουν την παρεμπόδιση της εμφάνισης τρίχας μετά το ξύρισμα και την προετοιμασία της περιοχής που θα αποτριχωθεί. Day Spa ηρεμίας του Watertown, Μασαχουσέτη συνιστά την απολέπιση της περιοχής μπικίνι πριν έρθει για ένα κερί. Όχι μόνο αυτό σας αφήνει καθαρό και φρέσκο ​​για τη διαδικασία, βοηθά τα μαλλιά να βγαίνουν ευκολότερα.

Βγείτε σε ένα ζεστό ντους και καθαρίστε την ηβική περιοχή με ένα απαλό σαπούνι. Σταθείτε κάτω από το νερό για λίγα λεπτά για να ανοίξετε τους πόρους.

Εφαρμόστε μια ποσότητα διογκωτικού καθαριστικού προσώπου με μέγεθος δισεκατομμυριού σε μια βούρτσα ή μια βούρτσα σώματος. Η φροντίδα του δέρματος Blush του Ώστιν, Τέξας συνιστά τη χρήση καθαριστικού με 2 τοις εκατό σαλικυλικό οξύ. Τα απολεπιστικά μέσα στο καθαριστικό μπορεί να είναι μικροσφαιρίδια, κοχύλια κελύφους αλεσμένου, πυρήνες βερίκοκου ή αλάτι.

Αφαιρέστε απαλά την περιοχή μπικίνι σας με κυκλική κίνηση. Αν απολέγετε πριν από ένα κερί, πλύνετε ολόκληρη την επιφάνεια στην οποία αναπτύσσονται τα μαλλιά. Αν είστε γυναίκα, μην απολέγετε τα εσωτερικά χείλη.

Ξεπλύνετε καλά το δέρμα σας με ζεστό νερό και αφήστε το να στεγνώσει με μια μαλακή πετσέτα.

Μην εφαρμόζετε λοσιόν σώματος στην περιοχή πριν από ένα κερί. Εάν απολέγετε μετά το ξύρισμα ή αρκετές ημέρες μετά την αποτρίχωση, μπορείτε να εφαρμόσετε μια ελαφριά στρώση λοσιόν σώματος εάν κάνει το δέρμα σας να αισθάνεται πιο άνετα.