Πώς να αποτρέψετε την απογοήτευση από τα σορτς ανδρών προπόνηση

Το χασμουρητό είναι μια μορφή τριβής που προκαλείται κυρίως από εφίδρωση και τρίψιμο σε ευαίσθητες περιοχές. Το στυλ των σορτς προπόνησης που επιλέγετε μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο άνεσής σας εκτός από άλλους παράγοντες. Μπορείτε επίσης να κάνετε μερικά βήματα πριν και μετά την προπόνηση σας για να αποφύγετε την άβολη φθορά.

Ενυδάτωση

Τα υγρά κατανάλωσης πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας θα βοηθήσουν το σώμα σας να ιδρωθεί πιο ελεύθερα. Η έλλειψη σωστής ενυδάτωσης μπορεί να προκαλέσει πότισμα για να σχηματίσουν γρήγορα κρυστάλλους αλατιού που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα και να προκαλέσουν ένα εξάνθημα, σύμφωνα με το Time-to-run.com. Πιείτε άφθονο νερό μετά την εργασία για να ενυδατώσετε το σώμα σας και να προετοιμαστείτε για την επόμενη προπόνηση.

Χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό

Αν έχετε ήδη χάος, εξάνθημα, ή γνωρίζετε ότι είστε επιρρεπείς σε φθορά, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό δέρματος. Συνήθως, το κανονικό βαζελίνη θα βοηθήσει στη λίπανση της περιοχής, αλλά άλλα προϊόντα όπως το Lube του Runner, το Body Glide και το Sportslick μπορούν να βοηθήσουν, σύμφωνα με το Time-to-Run.com. Η χρήση σκόνης τάλκης μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απορρόφηση της υγρασίας και στη μείωση του σκασίματος, σύμφωνα με άρθρο του Chicago Tribune.

Επιλέξτε Ρούχα με σύνεση

Μια κακή επιλογή των σορτς προπόνηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο chaffing. Οτιδήποτε πάρα πολύ σφιχτό ή πολύ χαλαρό θα αυξήσει τις πιθανότητές σας. Υπερβολικό μέρος του υφάσματος μπορεί να συσσωρευτεί άβολα και τα σορτς που είναι πολύ σφιχτά μπορεί να συνδεθούν στα πόδια και τη μέση. Τα σορτς Spandex έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν τη φθορά, σύμφωνα με το Chicago Tribune και συχνά δουλεύουν καλά ως στρώμα κατά της τριβής και συμπίεσης κάτω από άλλα αθλητικά σορτς. Επίσης να γνωρίζετε τις ετικέτες στα ρούχα ή σε οποιοδήποτε ύφασμα με τραχιά άκρα ή ραφές. Στείλτε νέα σορτς με τουλάχιστον ένα πλύσιμο πριν τα φορέσετε για να αφαιρέσετε τυχόν ακαμψία από το ύφασμα και για να ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα σκόνης ή χημικών ουσιών από τη μεταφορά και την κατασκευή.

Διαχειριστείτε τα workouts σας

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι αθλητές μπορούν να απογοητεύσουν είναι μια απότομη αύξηση του φόρτου εργασίας τους. Το δέρμα σας χρησιμοποιείται για μια ορισμένη φθορά και προσθέτοντας επιπλέον απόσταση ή χρόνο σε μια προπόνηση μπορεί να επιδεινώσει ορισμένες περιοχές. Σταδιακά αυξήστε το μήκος και την ένταση των ασκήσεων σας.

Μείνετε καθαροί

Αφού επεξεργαστείτε το προϊόν, εφαρμόστε καλή υγιεινή για να αποφύγετε τη φθορά. Ξεπλύνετε όλη τη βρωμιά χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό και στεγνώστε τελείως την περιοχή. Οι κολλώδεις, βρώμικες περιοχές του δέρματος θα είναι πιο επιρρεπείς σε αυξημένη τριβή την επόμενη φορά που θα τρέξετε και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χαλάρωση ευκολότερη.