Πώς να αποφύγετε την κάμψη τσακίσεων σιδήρου στα μαλλιά

Bouncy δαχτυλίδια είναι ιδανικά για μια νύχτα έξω με τα κορίτσια ή ακόμα και μια ρομαντική ημερομηνία, αλλά πτυχώσεις μπούκλα μπορεί να βάλει ένα αποσβεστήρα στο βλέμμα σας. Ο κύλινδρος ενός σφυρηλατημένου σιδήρου έχει ένα σφιγκτήρα σε αυτό που μπορεί να προκαλέσει σχηματισμό μικρών πτυχών κατά τη διαδικασία της κατσαρώματος. Βγάλτε τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο για να διατηρήσετε την εμφάνισή σας και να αποφύγετε τις πτυχές καθόλου.

Ξεκινήστε με ξηρά μαλλιά. Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο σε βρεγμένα μαλλιά μπορεί να καρφώσει τα μαλλιά και να προκαλέσει βλάβη και θα κάνει τις τσακίσεις πιο διαδεδομένες. Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας για να αφαιρέσετε τυχόν μπερδέματα.

Ξεχωρίστε ένα τμήμα των μαλλιών σας που θέλετε να καμπυλώσετε. Ανοίξτε το βαρέλι με το ελεύθερο χέρι και σφίξτε το πάνω στα μαλλιά στο επάνω μέρος του τμήματος, κοντά στο κεφάλι. Σύρετε το βαρέλι κάτω από το τμήμα της τρίχας μέχρι να στερεωθεί στα άκρα.

Περιστρέψτε το βαρέλι κάτω από το τμήμα των μαλλιών αρκετές φορές μέχρι να φτάσετε στην κορυφή του κεφαλιού σας. Κρατήστε το σίδερο οριζόντια ενώ στρίβετε, αλλά το βάλετε σε μικρή κλίση μόλις φτάσετε στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Χαλαρώστε ελαφρά τον σφιγκτήρα του σίδερου μόλις βρίσκεται στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας.

Κρατήστε το σίδερο στη θέση του για μερικά δευτερόλεπτα έως ότου τα μαλλιά τυλιγμένα γύρω από το βαρέλι είναι ζεστά στην αφή. Ανοίξτε και κλείστε γρήγορα το σφιγκτήρα ενώ τραβάτε το σίδερο προς τα κάτω για να απελευθερώσετε το μπούκλα. Κάνοντας αυτό κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης βοηθά περαιτέρω στην πρόληψη των πτυχών.