Πώς να αφυδατώσει το βοδινό έδαφος

Το στέγνωμα του κρέατος σε μακριές φέτες τραγουδιού χρονολογείται στην αρχαία Αίγυπτο. Σήμερα μπορείτε να στεγνώσετε το δικό σας κρέας χρησιμοποιώντας έναν αφυγραντήρα – μια μικρή ηλεκτρική συσκευή για την ξήρανση των τροφίμων σε εσωτερικό χώρο. Η χρήση του βοείου κρέατος σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τσιγαρισμένα ή άλλα τρόφιμα που μπορείτε να δοκιμάσετε για σνακ ή για πεζοπορία. Για να αφυδατώσετε το αλεσμένο βοδινό κρέας, πρέπει πρώτα να μαγειρέψετε το κρέας σε μια ελάχιστη εσωτερική θερμοκρασία για να αποφύγετε τα επιβλαβή βακτήρια.

Επιλέξτε άπαχο βοείου κρέατος με 15 τοις εκατό λίπος ή λιγότερο. Πολύ λίπος μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό έλαιο και υγρασία που θα επηρεάσει αρνητικά τη διαδικασία αφυδάτωσης.

Συνδυάστε 2 λίβρες. Του αλεσμένου βοείου κρέατος με 1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης. Τα ψίχουλα ψωμιού παρέχουν υφή και γεύση στο βοδινό έδαφος.

Ζεστάνετε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.

Μαγειρέψτε το μίγμα βοείου κρέατος, σπάζοντας το κρέας σε μικρά κομμάτια, μέχρι η θερμοκρασία του κρέατος να φτάσει τους 160 βαθμούς Φαρενάιτ.

Αφαιρέστε το αλεσμένο βόειο κρέας από την κατσαρόλα και τοποθετήστε το σε χαρτοπετσέτες για να αφαιρέσετε τυχόν υπερβολική υγρασία ή υγρό.

Διαδώστε το βοδινό έδαφος στους δίσκους αφυδάτωσης έτσι ώστε να στεγνώνει ομοιόμορφα.

Ενεργοποιήστε τον αφυγραντήρα σε 145 μοίρες και μαγειρέψτε για δύο ώρες.

Μειώστε τη θερμοκρασία στους 125 μοίρες και μαγειρέψτε για άλλες έξι ώρες.