Πώς να βελτιώσετε το χρόνο εκτέλεσης του δοκιμαστικού ελέγχου στρατού

Τόσο οι στρατοί όσο και τα ενεργά μέλη του στρατού των Η.Π.Α. υποχρεούνται να περάσουν τη δοκιμή σωματικής ικανότητας στρατού ή APFT. Το APFT αποτελείται από τρία γεγονότα – pushups, situps και τρέξιμο δύο μιλίων. Οι υψηλές βαθμολογίες δοκιμών PT του Στρατού απαιτούνται για την προώθηση της κατάταξης και των κερδών σε τυχερά στρατιωτικά σχολεία εκπαίδευσης. Η βελτίωση του χρόνου λειτουργίας σας μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε το συνολικό σκορ APFT.

Πρακτική καλή μορφή λειτουργίας. Η σωστή τεχνική λειτουργίας αυξάνει την απόδοση και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού. Θα πρέπει να τρέξετε με ένα ελαφρύ προς τα εμπρός άπαχο, ένα σύντομο βήμα, μια μεσαία ποδιού προσγείωση και ένα χαλαρό άνω μέρος του σώματος. Η τεχνική σας θα σπάσει καθώς κουράζετε, έτσι η ψυχική σκληρότητα είναι κρίσιμη για να αναγκάσει το σώμα σας να διατηρήσει σωστή στάση.

Αυξήστε την αντοχή σας με μεγάλες διαδρομές. Η άσκηση υψηλής έντασης, όπως μια χρονική περίοδο δύο μιλίων, απαιτεί ισχυρή καρδιαγγειακή βάση. Αυτό επιτυγχάνεται με τη λειτουργία Long Slow Distance ή LSD. Το κεφάλαιο Iowa Hawkeye της Ένωσης αξιωματικών αξιωματικών του Στρατού των Η.Π.Α. συνιστά την ολοκλήρωση ενός LSD πέντε μιλίων μία φορά την εβδομάδα με ρυθμό πιο αργό από τους μικρότερους σας χρόνους. Η εναλλαγή του γρήγορου περπατήματος και της λειτουργίας είναι εντάξει στην αρχή, αλλά ο στόχος σας είναι να κάνετε jog ολόκληρη την πορεία.

Βελτιώστε την ταχύτητά σας μέσω της εκπαίδευσης κατά διαστήματα. Σύμφωνα με το πρώην ναυτικό SEAL Stew Smith, η εκπαίδευση κατά διαστήματα μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την εκτέλεση APFT κατά δύο λεπτά σε λιγότερο από δύο μήνες. Το Εγχειρίδιο Πεδίου Στρατού 21-20 συνιστά μια συνεδρία εβδομαδιαίας εκπαίδευσης ανά διαστήματα. Θα πρέπει να επαναλάβετε τους κύκλους εργασίας και τα διαστήματα ανάπαυσης. Μπορείτε να χαλαρώσετε ή να περπατήσετε τα διαστήματα ανάπαυσης, αλλά οι περίοδοι εργασίας σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν ένα έως δύο λεπτά από τον ταχύτερο ρυθμό που μπορείτε να διατηρήσετε. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε την απόσταση εργασίας σας και ανάπαυσης.

Εκτελέστε σε διαφορετικό έδαφος. Το στρατό APFT και άλλες ασκήσεις στρατιωτικής εκπαίδευσης δεν συμβαίνουν πάντα σε επίπεδο πεζοδρόμιο. Η ανάμειξη σε εκδρομές λόφων και διαδρομών που τρέχουν τόσο για το LSD σας όσο και για τις συνεδρίες διαστήματος θα σας προετοιμάσει καλύτερα για οποιοδήποτε περιβάλλον. Το απότομο και off-road έδαφος θα προωθήσει επίσης την καλύτερη μυϊκή ανάπτυξη, η οποία θα βελτιώσει τη βαθμολογία του Army APFT σε επίπεδο έδαφος επίσης.

Συμπεριλάβετε ενεργές ημέρες ανάκτησης. Για να αποφύγετε τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της αγωγής, διατηρώντας ταυτόχρονα την καρδιαγγειακή περίθαλψη, συμπεριλάβετε ενεργές ασκήσεις ανάκτησης στην εκπαίδευσή σας Ο Stew Smith συνιστά ποδηλασία και κολύμπι επειδή παρέχουν στο σώμα σας ένα διάλειμμα από την επίδραση του τρέξιμου. Οι αρχάριοι θα απαιτούν πιο ενεργές ημέρες ανάπαυσης την εβδομάδα από τους προχωρημένους αθλητές.

Δώστε στο σώμα σας επαρκή ανάπαυση. Ενώ μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να ωθήσετε τον εαυτό σας για να δείτε τα ταχύτερα αποτελέσματα, η ανάπαυση απαιτείται για να επιτρέψει στο σώμα σας να ενισχύσει και να θεραπευτεί. Μια μέρα ελεύθερη από όλες τις ασκήσεις κάθε εβδομάδα εκπαίδευσης είναι επωφελής για όλους τους αθλητές.