Πώς να γαργαλίζω με epsom αλάτι

Το άλας Epsom είναι μια ένωση κατασκευασμένη από θειικό μαγνήσιο που φέρει μια πιθανή σειρά οφέλους. Ως στόμα, Epsom αλάτι χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της χρόνιας halitosis και πονόλαιμος, και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση πόνου πονόδοντο επίσης. Η περιποίηση με το αλάτι Epsom λειτουργεί επίσης ως μικροβιοκτόνο για να κρατάτε το στόμα σας καθαρό γενικά. Τα άλατα Epsom δεν θα επηρεάσουν την αρτηριακή σας πίεση καθώς το νάτριο από το κανονικό επιτραπέζιο αλάτι θα ήταν.

Μετρήστε ένα φλιτζάνι θερμοκρασία δωματίου σε χλιαρό νερό, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας. Του άλατος Epsom και ανακατέψτε καλά για να εξασφαλίσετε ότι το αλάτι έχει διαλυθεί. Είναι φυσιολογικό κάποιο από το υπερβολικό αλάτι να βυθιστεί στον πυθμένα και να μοιάζει με ιζήματα.

Αναποδογυρίστε το κεφάλι σαν να πιείτε και πάρτε μια μικρή μπουκιά του υγρού στο στόμα σας. Πρέπει να αφήσετε τα χείλη σας να χωριστούν ελαφρώς. Αφήστε το υγρό να περάσει από το στόμα σας και να ξεκουραστεί στην αρχή του λαιμού σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε σαν να είστε έτοιμοι να καταπιείτε το υγρό.

Αφήστε μια αναπνοή μέσα από το λαιμό σας. Αυτό θα προκαλέσει το υγρό να φυσαλίδας μέσα στο στόμα σας. Κάνετε αυτό για μια περίοδο πέντε δευτερολέπτων, κλείστε τα χείλη σας και γυρίστε το κεφάλι σας προς τα εμπρός για να αφήσετε το υγρό να απομακρυνθεί από το λαιμό σας στο στόμα σας. Αναπνεύστε και γυρίστε το κεφάλι σας πίσω και επαναλάβετε πέντε έως έξι φορές. Εκχύστε το στόμα Epsom αλάτι στο στόμα και ξεπλύνετε με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε δυσάρεστη γεύση.