Πώς να διακοσμήσετε μια βρεφονηπιακή περιοχή σε ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου για ένα νέο μωρό

Η δημιουργία ενός χώρου βρεφονηπιακού σταθμού για ένα μωρό σε ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Σχεδιάστε μπροστά για να καθορίσετε το χώρο που θα φιλοξενήσει καλύτερα το μωρό και τα έπιπλα της. Επιλέξτε μια παλέτα θέματος και χρώματος που θα ορίζει την περιοχή ως μωρό. Χρησιμοποιήστε χωριστές διαχωριστικές οθόνες αν προτιμάτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο ή να επιλέξετε ένα σχέδιο που θα συμπληρώνει την υπάρχουσα διακόσμηση του δωματίου.

Επιλέξτε μια θέση στο δωμάτιο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε το φυτώριο. Εξετάστε τα έπιπλα που θα χρειαστεί να χωρέσετε στο χώρο καθώς και την τοποθέτηση για λειτουργία. Μια μπάσκετ μπορεί να εξοικονομήσει χώρο, αλλά το μωρό σας θα ξεπεράσει γρήγορα αυτό το κρεβάτι. Επιλέξτε ένα παχνί πλήρους μεγέθους εάν σκοπεύετε να παραμείνετε στο διαμέρισμα για αρκετούς μήνες. Ανακατασκευάστε τα υπάρχοντα έπιπλα σας για να φιλοξενήσετε την περιοχή των βρεφονηπιακών σταθμών.

Βάλτε το τοίχωμα του χώρου βρεφονηπιακού στο χρώμα που θέλετε να έχετε για την περιοχή του μωρού. Επιλέξτε από παραδοσιακά ροζ ή μπλε ή επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το υπόλοιπο ντεκόρ στο υπνοδωμάτιο σας. Μια κρέμα χρώματος ή παστέλ έκδοση του υπάρχοντος χρώματος βαφής σας θα λειτουργήσει καλά για να ορίσετε τον χώρο ως ξεχωριστό ενώ θα συμπληρώνετε ακόμα το υπόλοιπο δωμάτιο.

Προσθέστε έπιπλα. Τοποθετήστε το παχνί στο ζωγραφισμένο τοίχο. Αγοράστε κρεβάτι μωρών στο χρώμα και το μοτίβο της αρεσκείας σας. Τραβήξτε το παχνί με ένα πάπλωμα σε ένα περίεργο μωρό μοτίβο ή αγοράστε μια κουβέρτα κεντημένη με το όνομα του μωρού για να βοηθήσετε στον ορισμό του χώρου ως ανήκοντος στο μωρό. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε το πάπλωμα πριν τοποθετήσετε το μωρό στην κούνια για λόγους ασφαλείας. Κρεμάστε ένα κινητό μωρό ως διακοσμητικό προφορά που θα διασκεδάσει μωρό στο παχνί του.

Μετατρέψτε ένα υπάρχον κομμάτι σε ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι, προσθέτοντας ένα αλλαγμένο μαξιλάρι. Αυτό θα εξοικονομήσει χώρο και θα προσθέσει χαρακτήρα στη διακόσμηση. Χρωματίστε το για να ταιριάζει με το παχνί και προσθέστε στένσιλ ή ξεφλούδισμα και ραβδί διακοσμήσεις στο μέτωπο και τις πλευρές. Καθαρίστε το πάνω συρτάρι και γεμίστε με τις απαραίτητες παροχές. Αγοράστε ένα εξώφυλλο για το μεταβαλλόμενο μαξιλάρι σε ένα χρώμα που ταιριάζει στο σχεδιασμό χώρου φυτωρίου σας. Επωφεληθείτε από την κινητή λειτουργία του κινούμενου μαξιλαριού και μετακινήστε το από δωμάτιο σε δωμάτιο όπως απαιτείται για να το χρησιμοποιήσετε σε άλλες επιφάνειες, όπως το τραπέζι του καφέ ή ο καναπές.

Αξεσουάρ με διακοσμήσεις μωρών. Κρεμάστε διακοσμήσεις όπως αυτοκόλλητα τοίχου με θέμα ή μια πλάκα με το όνομα του μωρού πάνω από το παχνί. Ζωγραφίστε ένα σχέδιο διάτρητου σαν μια άλλη επιλογή για να διακοσμήσετε τον τοίχο των φυτωρίων. Χρησιμοποιήστε μια όρθια οθόνη διαχωρισμού για να ξεχωρίσετε την περιοχή ή να συναρμολογήσετε ράφια για να τα τοποθετήσετε ως διαχωριστικά χώρου.

Προσθέστε διακοσμητική αποθήκευση στο χώρο κάτω από το παχνί. Αγοράστε κάδους καμβά σε συμπληρωματικά χρώματα. Συμπληρώστε με παιχνίδια για μωρά, ρούχα και κουβέρτες. Σύρετε μερικά κάτω από το παχνί και τοποθετήστε τους άλλους στις βιβλιοθήκες διαιρέτες για να ενσωματώσετε τα χρώματα των φυτωρίων σας σε περισσότερους χώρους.

Συνδέστε ένα νυχτερινό φως ή προσθέστε ένα μωρό με θέμα το μωρό σε ένα φωτιστικό δαπέδου τοποθετημένο στην περιοχή του νηπιαγωγείου. Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα σημεία πώλησης σε αυτό το τμήμα της αίθουσας, κρεμάστε μια μπαταρία που λειτουργεί με μπαταρία, έγχρωμο χαρτί φανάρι για να δημιουργήσετε μια όμορφη προφορά με απαλό φωτισμό.

Τοποθετήστε ένα μικρό χαλί που ταιριάζει στο πάτωμα του χώρου φυτωρίου.