Πώς να διαλύσει τις καταθέσεις ασβεστίου στο σώμα

Οι καταθέσεις ασβεστίου είναι η συσσώρευση του ορυκτού εντός του σώματος. Τα αποθέματα ασβεστίου εμφανίζονται συνήθως γύρω από τις αρθρώσεις του σώματος και προκαλούν στον άνθρωπο πόνους και φλεγμονή. Επειδή η θεραπεία μπορεί να συνεπάγεται τη χειρουργική αφαίρεση των καταθέσεων, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα φάρμακο για να διαλύσετε πρώτα την κατάθεση. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας προτού επεξεργαστείτε μια κατάθεση ασβεστίου στο σπίτι.

Μασάζ στην πληγείσα περιοχή. Το μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ροή του αίματος στην περιοχή που έχει την εναπόθεση ασβεστίου καθώς επίσης και να μειώσετε τον πόνο που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι χρήσιμη καθώς προσπαθείτε να διαλύσετε τις εναποθέσεις ασβεστίου.

Μετρήστε δύο κουταλιές της σούπας μήλο μηλίτη μηλίτη. Μπορείτε να βρείτε αυτό το είδος ξύδι σε παντοπωλεία, καθώς και σε προμηθευτές συμπληρώματος διατροφής.

Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μέλι στο ξίδι μηλίτη μήλου και ανακατέψτε καλά τα συστατικά.

Συνδυάστε το μέλι και το μηλίτη μηλίτη μήλου σε οκτώ ουγγιές κρύου νερού και ανακατέψτε ή ανακινήστε καλά. Πίνετε ολόκληρο το μείγμα.

Επαναλάβετε τη λήψη του μελιού και του μελιού μηλίτη μήλου δύο έως τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνιστάται από την ιστοσελίδα του Doctor Yourself να συνεχίσετε να πίνετε αυτό το αφέψημα μέχρι να διαλυθούν οι αποθέσεις ασβεστίου.