Πώς να διορθώσετε denim τζιν στην πίσω τσέπη

Το Denim, αν και είναι γνωστό για την αντοχή του στην εργασία και το παιχνίδι, συνήθως φθείρεται σε υψηλά σημεία στρες όπως η ραφή, το γόνατο, το στρίφωμα και ο εσωτερικός μηρός. Ανάλογα με τις συνήθειες του φέροντος, άλλες περιοχές μπορούν επίσης να γίνουν ελαστικές, προχωρώντας τελικά σε απαράδεκτες τρύπες ή δάκρυα. Κρατώντας ένα πορτοφόλι ή ένα κινητό τηλέφωνο στην πίσω τσέπη κάθε μέρα, για παράδειγμα, είναι ένας καλός τρόπος για να τραβήξετε την κάτω ραφή τσέπης. Επιδιορθώστε αυτές τις οπίσθιες οπές τσέπης και αποφύγετε την περαιτέρω αλλοίωση των ινών με μια βασική βελονιά ζιγκ-ζαγκ.

Πραγματοποιήστε την επιδιόρθωση στο φθαρμένο ύφασμα πριν σπάσουν τα οριζόντια σπειρώματα, τα οποία αποτελούν το μισό ύφασμα του ντενιμ. Τα μπλε κάθετα σπειρώματα είναι συνήθως τα πρώτα που σπάνε, αφήνοντας πίσω τους λευκά οριζόντια σπειρώματα. Μόλις αυτές σπάσουν, δημιουργείται μια πλήρης τρύπα και η τελική εργασία επισκευής γίνεται τόσο λιγότερο σταθερή όσο και πιο αισθητή.

Αφαιρέστε τα χαλαρά άκρα του νήματος για να δημιουργήσετε ένα καθαρό χώρο εργασίας γύρω από τη ζημιά.

Κόψτε ένα κομμάτι ταιριάζει denim που είναι 1/2 ίντσα μεγαλύτερο από την τρύπα, μόνο αν η τρύπα είναι μεγάλη και απλώνεται εύκολα με το τράβηγμα. Σύρετε το κομμάτι μέσα στα τζιν για να καλύψετε την τρύπα από το εσωτερικό και σφίξτε το γύρω από την τρύπα.

Σύρετε το χαλασμένο πίσω μέρος της τσέπης κάτω από το πέλμα του πιεστήρος της μηχανής ραψίματος. Τοποθετήστε το ύφασμα έτσι ώστε να υπάρχει μόνο ένα στρώμα μεταξύ του ποδιού πίεσης και των σκύλων τροφοδοσίας. Σύρετε το πέλμα πάνω από την πίσω τσέπη και τοποθετήστε τη βελόνα ακριβώς κάτω από την τσέπη.

Ζιγκ-ζαγκ βελονιά πάνω και κάτω πάνω από την κατεστραμμένη περιοχή, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τσέπη. Πηγαίνετε στην περιοχή αρκετές φορές για πλήρη κάλυψη.

Σηκώστε το πέλμα και βγάλτε τα τζιν. Κλείστε τα άκρα του νήματος και κόψτε τις άκρες του επιθέματος τζην σε 1/4 ίντσα.