Πώς να εγκαταστήσετε δίχτυα μπάσκετ αλυσίδας

Τα αλυσιδωτά δίχτυα, ειδικά όταν καλύπτονται με πρόσθετη επίστρωση με νικέλιο, επηρεάζονται πολύ λιγότερο από τις σκληρές καιρικές συνθήκες και γενικά διαρκούν πολύ περισσότερο από τα κανονικά νάιλον δίχτυα, καθιστώντας τα ιδανικά για υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ. Η εγκατάσταση ενός αλυσίδας μπάσκετ αλυσίδας είναι σχετικά απλή και μπορεί να επιτευχθεί ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Αποκτήστε ένα αλυσίδα μπάσκετ αλυσίδας που έχει μέγεθος για να ταιριάζει στο μπασκέτα μπάσκετ σας. Ένα δίχτυ αλυσίδας που έχει κατασκευαστεί για χαλύβδινο χαλύβδινο ρύθμισης θα διαθέτει 12 βρόχους · ένα περιθώριο ρύθμισης μετρά 54 ίντσες.

Προσδιορίστε τους βρόχους στο επάνω μέρος του αλυσίδας μπάσκετ της αλυσίδας. Γενικά, αυτοί οι βρόχοι θα είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι από τους συνηθισμένους συνδέσμους αλυσίδας.

Σύρετε τον πρώτο βρόχο πάνω από τον πρώτο γάντζο μπάσκετ. Η τοποθέτηση ενός συγκεκριμένου βρόχου σε ένα συγκεκριμένο άγκιστρο δεν έχει σημασία.

Σύρετε τους υπόλοιπους βρόχους πάνω από τους υπόλοιπους γάντζους, μία προς μία, με τη σωστή σειρά. Αν φτάσετε στο τέλος και συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε αρκετό δίχτυ αλυσίδας, πιθανότατα έχετε χάσει έναν βρόχο κάπου στο δρόμο.

Δοκιμάστε το δίχτυ γυρίζοντας ένα μπάσκετ αρκετές φορές.