Πώς να κάνει ένα βαμβακερό hoodie διαρκούν περισσότερο

Τα βαμβακερά hoodies είναι μπλούζες με κουκούλες. Μερικές φορές φερμουάρ επάνω, μερικές φορές τραβούν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα από τα πιο άνετα, άνετα είδη ένδυσης που μπορείτε να φορέσετε σε κρύο καιρό. Μερικά hoodies σας επιτρέπουν να εκφράσετε το δικό σας στυλ με λογότυπα, εφαρμογές ή εκτυπώσεις οθόνης. Το βαμβάκι είναι μια ίνα χαμηλής συντήρησης, δεν χρειάζεται πολύ προσοχή για να το κρατήσει ψηλά. Ωστόσο, το πλύσιμο και το στέγνωμα του βαμβακιού σας σωστά μπορεί να προσθέσει χρόνια στη ζωή του.

Φορέστε το καπέλο σας όσο το δυνατόν περισσότερο πριν το πλύνετε. Κρεμάστε το μετά από κάθε φορά που φοράει, οπότε δεν καταλήγει να πάρει βρώμικο στο πάτωμα. Επειδή ίσως φορέσετε ένα πουκάμισο κάτω από το hoodie σας, δεν θα χρειαστεί να πλένετε τόσο συχνά όσο τα ρούχα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα σας.

Πλύνετε το καπέλο σας με κρύο νερό στον απαλό κύκλο με ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου που προστατεύει το χρώμα. Αν πλένετε το hoodie με άλλα είδη ρουχισμού, το βάζετε σε μια τσάντα εσωρούχων για να το προστατεύσετε από την πρόσθετη φθορά που προκαλείται από την τριβή με τα άλλα ρούχα.

Γυρίστε το σκουφάκι σας προς τα έξω πριν το πλύσιμο, ειδικά εάν έχει μια εκτύπωση οθόνης ή μια εφαρμογή στο μπροστινό μέρος. Αν το φερμουάρ φερμουάρ, φερμουάρ πρώτα.

Κρεμάστε το καπέλο σας να στεγνώσει αντί να το πετάξετε στο στεγνωτήριο. Όχι μόνο αυτό βοηθά να διαρκεί περισσότερο, μπορεί επίσης να αποτρέψει τη συρρίκνωση.

Αποθηκεύστε το hoodie σας σε δροσερό, ξηρό, σκοτεινό μέρος κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού. Πλύνετε και στεγνώστε τον στον αέρα πριν αποθηκεύσετε. Χρησιμοποιήστε μια σακούλα ένδυσης για πρόσθετη προστασία.