Πώς να κάνω τα πόδια μου λεπτές

Το υπερβολικό βάρος στα πόδια περιέχεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Σε σύγκριση με το σπλαχνικό λίπος, το οποίο σχηματίζεται γύρω από τα όργανα στο στομάχι, αυτός ο τύπος λίπους, που ονομάζεται υποδόριο λίπος, είναι καλοήθεις. Δυστυχώς, έχοντας τα παχουλός πόδι μπορεί ακόμα να πάρει το φόρο της στην αυτοεκτίμηση, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται να αποκτήσετε λεπτότερα πόδια είναι ότι δεν μπορείτε να εντοπίσετε μείωση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προωθήσετε την απώλεια βάρους μέσα από το σώμα σας στο σύνολό του. Ένα συμπαγές σχέδιο παιχνιδιού περιλαμβάνει τόσο τη σωματική δραστηριότητα όσο και μια σειρά διαιτητικών αλλαγών.

Καταγράψτε την θερμιδική σας πρόσληψη και κάντε μια μείωση για να προωθήσετε την απώλεια βάρους. Παρακολουθήστε όλα τα τρόφιμα και τις θερμίδες που καταναλώνετε για τρεις ημέρες, προσθέστε τα σύνολα μαζί και διαιρέστε με τρία για να πάρετε την τρέχουσα πρόσληψη σας. Αφαιρέστε 500 έως 1.000 από αυτό το ποσό και τρώτε ότι πολλές θερμίδες ανά ημέρα. Αυτό θα οδηγήσει σε περίπου 1 έως 2 λίβρες. Της απώλειας βάρους την εβδομάδα.

Αντικαταστήστε τα ανθυγιεινά τρόφιμα στη διατροφή σας με χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας πυκνά τρόφιμα. Τα χαμηλής ενέργειας πυκνά τρόφιμα περιέχουν χαμηλή ποσότητα θερμίδων, αλλά καταλαμβάνουν πολύ όγκο, καθιστώντας τους καλές επιλογές για να σας γεμίσουν. Βάση τη διατροφή σας γύρω από φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, χαμηλά λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρια και άπαχα κρέατα.

Φάτε μικρά σνακ μεταξύ των γευμάτων σας. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτό θα λειτουργήσει πραγματικά υπέρ σας, υπό την προϋπόθεση ότι κρατάτε τα σνακ σας μικρά. Στόχος να μην υπερβαίνει τις 100 θερμίδες με κάθε μία και να τις τρώτε 2 με 3 ώρες μετά τα γεύματά σας. Τρώγοντας σνακ θα σας αποτρέψει από το να γίνει οργισμένος και υπερφαγία στα γεύματά σας. Οι φέτες μήλου με βουτιά γιαουρτιού είναι μια υγιεινή επιλογή σνακ.

Επιλέξτε τα ποτά σας με σύνεση. Η σόδα, η μπύρα, τα αρωματισμένα lattes, τα slushies, το γλυκό παγωμένο τσάι και οι μεταποιημένοι χυμοί φρούτων περιέχουν όλα μεγάλες ποσότητες άδειων θερμίδων. Εξαλείψτε όλα αυτά τα ποτά υπέρ του νερού. Όχι μόνο το νερό ενυδατώνει το σώμα σας και περιέχει μηδενικές θερμίδες, αλλά βοηθά επίσης να ξεπλυθούν οι τοξίνες από το σύστημά σας. Πιείτε όλη την ημέρα και το έχετε με τα γεύματά σας για να συμπληρώσετε τον εαυτό σας.

Βγείτε έξω για να πάτε για έναν βιαστικό περίπατο ή να τρέξετε. Η αερόβια άσκηση καίει αποτελεσματικά τις θερμίδες και προάγει την απώλεια βάρους από το πρόσωπό σας μέχρι τα πόδια σας. Για να πάρετε τα πλήρη οφέλη απώλειας βάρους της αερόβιας δραστηριότητας, το American College of Sports Medicine συνιστά 60 έως 90 λεπτά άσκησης που εκτελείται πέντε ημέρες την εβδομάδα. Αν δεν σας αρέσει να τρέχετε ή να περπατάτε, επιλέξτε μια φόρμα που σας αρέσει, όπως ποδηλασία, ελλειπτική προπόνηση, σχοινάκι άλματος, αναρρίχηση σκαλοπατιών ή κωπηλασία.

Προσθέστε κατάρτιση βάρους στο πρόγραμμα προπόνησής σας. Τα βάρη ανύψωσης δημιουργούν μυς, το οποίο με τη σειρά του αυξάνει το μεταβολικό σας ρυθμό ηρεμίας. Αυτό σας κάνει να κάψετε περισσότερες θερμίδες σε ηρεμία και να δημιουργήσετε λεπτότερα πόδια με ταχύτερο ρυθμό. Στόχευση όλων των μυών σας για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να εργαστείτε έξω δύο ή τρεις ημέρες την εβδομάδα. Εκτελέστε ασκήσεις όπως θωρακισμένες πρέσες, όρθιες σειρές, πλάγια όψη, τρικεφάλου, πτύχωση τρικεφάλου, δικτυωτά μπούκλες και μανταλάκια. Στόχος για 10 έως 12 επαναλήψεις και να κάνετε τέσσερα ή πέντε σύνολα ανά άσκηση.