Πώς να κάψετε 600 θερμίδες με το περπάτημα και το τζόκινγκ

Η καύση θερμίδων αποτελεί βασικό συστατικό κάθε σχεδίου απώλειας βάρους, αλλά πρέπει επίσης να κάψετε θερμίδες για να αποφύγετε την αύξηση του σωματικού βάρους αν είστε ήδη στο βάρος του στόχου σας. Τόσο το περπάτημα όσο και το τζόκινγκ είναι αποτελεσματικοί τρόποι για να κάψετε θερμίδες και είναι καλοί τρόποι για να πάρετε τα συνιστώμενα 150 λεπτά άσκησης μέτριας έντασης που χρειάζεστε κάθε εβδομάδα. Εάν ο στόχος σας είναι να κάψετε 600 θερμίδες την ημέρα ή την εβδομάδα, μπορείτε να το κάνετε αυτό ταυτόχρονα ή μπορείτε να το καταργήσετε σε μικρότερα πιο διαχειρίσιμα χρονικά διαστήματα.

Πηγαίνετε για μια χαλαρή βόλτα. Θα χρειαστεί να περπατήσετε για περίπου τρεις ώρες για να κάψετε 600 θερμίδες. Κάντε το ταξίδι σας ευχάριστο με τα πόδια μέσα στο εμπορικό κέντρο για τρεις ώρες ή με τη λήψη των παιδιών σας στο ζωολογικό κήπο για το απόγευμα.

Κάντε μια γρήγορη βόλτα. Εάν περπατάτε με ταχείς ρυθμούς, θα κάψετε 600 θερμίδες σε περίπου δύο ώρες. Εάν δεν μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το ρυθμό για μια σταθερή δύο ώρες, σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια. Περπατήστε με έναν συνεργάτη για το μεσημεριανό σας διάλειμμα και στη συνέχεια πάρτε το σκυλί σας για μια βόλτα όταν φτάσετε στο σπίτι. Εξακολουθείτε να καίτε συνολικά 600 θερμίδες, απλά όχι όλες μαζί.

Γυρίστε από τη γειτονιά σας για λιγότερο από μία ώρα για να κάψετε 600 θερμίδες. Αν ψάχνετε για τον πιο γρήγορο τρόπο να καψετε 600 θερμίδες, το τζόκινγκ ταιριάζει σε αυτό το νομοσχέδιο επειδή δεν χρειάζεται καν να χαράξετε μια ολόκληρη ώρα για να αφιερώσετε τη ρουτίνα άσκησης σας.

Αναπληρωματικό περπάτημα και τζόκινγκ κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας άσκησης. Για παράδειγμα, εάν περπατάτε ζωηρά για 20 λεπτά, θα κάψετε 100 θερμίδες. Ακολουθήστε εκείνη την έντονη βόλτα με 20 λεπτά τρέξιμο για να κάψετε επιπλέον 225 θερμίδες. Κάντε την ίδια ρουτίνα πάλι, και θα κάψετε λίγο περισσότερο από 600 θερμίδες. Μπορείτε να κάνετε ένα κύκλωμα το πρωί και ένα άλλο το βράδυ αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε τη ρουτίνα δύο φορές ταυτόχρονα.