Πώς να κάψετε 800 θερμίδες την ημέρα

Η κάψιμο 800 θερμίδων ημερησίως από τη σωματική άσκηση ή την άσκηση μπορεί να φανεί δύσκολο έργο, ωστόσο, εάν το κατακερματιστείτε σε διαχειρίσιμα κομμάτια, ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Αυτός ο ρυθμός άσκησης ή σωματικής άσκησης μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Τα οφέλη από ένα υγιές σωματικό μέγεθος είναι ένας μειωμένος κίνδυνος για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, τις καρδιακές παθήσεις και τον διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ.

Κάψτε 500 θερμίδες την ημέρα μέσω αερόβιας άσκησης. Αυτό μπορεί να γίνει με τη διεξαγωγή περίπου 30 λεπτών τζόκινγκ σε 8,6 μίλια / ώρα, 60 λεπτά τζόκινγκ σε 5 μίλια / ώρα, 50 λεπτά μπάσκετ, 60 λεπτά κολυμβητικών γύρων ή λίγο περισσότερο από 100 λεπτά με τα πόδια στα 3,5 μίλια / ώρα σύμφωνα με το Harvard Health. Αυτές οι τιμές βασίζονται σε άτομο 155 lb.

Προσθέστε επιπλέον μη δομημένη σωματική δραστηριότητα σε μέρος της ρουτίνας σας για να κάψετε 100 επιπλέον θερμίδες από ότι συνήθως. Η μη δομημένη σωματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη των σκαλοπατιών αντί για ένα ανελκυστήρα ή τη στάθμευση του αυτοκινήτου σας πιο μακριά από τον προορισμό σας και περπατώντας την επιπλέον απόσταση. Αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να προστεθούν και μπορούν να ανέλθουν έως και 350 επιπλέον θερμίδες που καίγονται μεταξύ των πολύ ενεργών ομάδων και των ομάδων “πατάτας λεωφορείων” σύμφωνα με τον Dr. Sheri Colberg-Ochs στο “Τα οφέλη της αδόμητης φυσικής δραστηριότητας”

Fidget περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κάψετε τουλάχιστον 100 περισσότερες θερμίδες. Το νεύρο είναι τυχαία μετακίνηση των άκρων, όπως το χτύπημα ενός ποδιού ή ενός χεριού από μια θέση σε καθιστή θέση. Ακόμα και να παρακολουθείτε τηλεόραση, να μαγειρεύετε και να καθίσετε ανάγνωση για μια ώρα το καθένα, μπορεί να καίει έως 326 θερμίδες συνολικά.