Πώς να κρύψει το σωματικό λίπος με ρούχα

Το ντύσιμο για τη συγκάλυψη των αχρείων τμημάτων της φιγούρας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Πολλές γυναίκες προσπαθούν να κρύψουν το λίπος του σώματος τους κάτω από φαρδύ, υπερβολικά μεγάλο ρουχισμό, το οποίο συνήθως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, καθιστώντας εσείς να φαίνεται μεγαλύτερο Το κλειδί είναι να τονιστούν τα καλύτερα περιουσιακά σας στοιχεία, εφιστώντας την προσοχή στις πιο κολακευτικές καμπύλες σας και μακριά από τις προβληματικές περιοχές σας.

Επιλέξτε τα πουκάμισα που ισορροπούν οπτικά το πλαίσιο σας. Αν έχετε μεγάλους γοφούς και μεγαλύτερο βάδισμα, φορέστε φορεματάκια που θα σας εξισορροπήσουν. Δώστε προσοχή στο μικρό σας κορυφαίο μισό με V-λαιμούς και κοσμήματα. Εάν το στομάχι σας είναι η μεγαλύτερη περιοχή σας, φορέστε πουκάμισα με μια ενδιαφέρουσα λαιμόκοψη ή διακοσμητικά στοιχεία στην κορυφή για να τραβήξετε την προσοχή μακριά από το μεσαίο τμήμα σας. Μια μέση της αυτοκρατορίας είναι παγκοσμίως κολακευτική, αφού οι περισσότερες γυναίκες είναι οι πιο αδύναμες κάτω από την προτομή τους. Αν προσπαθείτε να κρύψετε μια κορυφή muffin, μια μέση αυτοκρατορίας ή ένα κλιμακωτό πουκάμισο μπορεί να βοηθήσει στην απόκρυψη της διόγκωσης. Η στρώση είναι μια άλλη καλή τεχνική για την απόκρυψη του λίπους · τα επιπλέον στρώματα βοηθούν στην εξομάλυνση των σβώλων.

Επιλέξτε το παντελόνι κοπής ή παντελόνι, εάν το κάτω μισό του σώματός σας είναι μεγαλύτερο. Αποφύγετε τα πτυχωτά παντελόνια, τα παντελόνια με μεγάλες τσέπες και τα φαρδιά, ευρύχωρα παντελόνια. Αποφύγετε τα κοκαλιάρικα τζιν αν έχετε τους καμπύλους μηρούς και τους γοφούς – θα δημιουργήσουν τη σιλουέτα ενός κώνου παγωτού. Οι φούστες A-γραμμής λειτουργούν καλά με μεγαλύτερο μεσαίο τμήμα, καθώς το σχήμα του κουδουνιού βοηθά στη δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός κλεψύδρας. Εάν μάχεστε με μια “κορυφή του muffin”, αποφύγετε τα χαμηλού ύψους παντελόνια, τα οποία θα ωθήσουν το λίπος σας επάνω και έξω και θα κάνουν την κορυφή του muffin σας ακόμη μεγαλύτερη. Επιλέγοντας τα παντελόνια μεσαίας έως μεγάλης αντοχής, μπορείτε ουσιαστικά να πιέσετε το μπλουζάκι στην κορυφή. Για περισσότερες περιστασιακές μέρες, τα παντελόνια γιόγκα με το διπλωμένο πάνελ βοηθούν να κρύβετε ένα αδύνατο έντερο.

Φορέστε μαύρα και άλλα σκοτεινά υφάσματα, τα οποία είναι οπτικά αδυνάτισμα. Εάν ζωγραφίζετε ένα δωμάτιο σε σκούρο χρώμα, φαίνεται να συρρικνώνεται. Με τον ίδιο τρόπο, η χρήση σκούρων χρωμάτων σας κάνει να φαίνεστε μικρότεροι. Αποφύγετε τα φωτεινά, έντονα χρώματα που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν αγαπάτε το χρώμα, επιλέξτε τις λιγότερο έντονες εκδοχές, όπως το καφέ, αντί για ροζ ή σκουριά, αντί για πορτοκαλί. Ή φορέστε αυτή την έντονα χρωματιστή μπλούζα που αγαπάτε κάτω από ένα σκοτεινό κοστούμι. Μονόχρωμες στολές τείνουν να είναι αδυνάτισμα. Εάν θέλετε να φορέσετε δύο αποχρώσεις, φορέστε τη πιο σκούρα σκιά στο μεγαλύτερο ήμισυ.