Πώς να μαγειρέψετε το ζαμπόν της χώρας σε έναν καπνιστή

Το κρασί ζαμπόν είναι ένα πιάτο που παραδοσιακά απολαμβάνετε κατά τη διάρκεια διακοπών όπως το Πάσχα ή η ημέρα των ευχαριστιών. Το αλάτι που θεραπεύεται και γερνάει για έως και έξι μήνες, το κρασί ζαμπόν συνήθως μαγειρεύεται στο φούρνο ή καπνίζεται σε έναν καπνιστή. Κάπνισμα το ζαμπόν συνεχίζει τη διαδικασία μαγειρέματος που ξεκίνησε κατά τη γήρανση του κρέατος – που έρχεται αμέσως μετά τη διαδικασία σκλήρυνσης – και επίσης απελευθερώνει τις γλυκές και γευστικές γεύσεις του χοιρινού κρέατος. Προετοιμασία ενός ζαμπόν χώρα σε έναν ηλεκτρικό καπνιστή είναι σχετικά απλή, εφ ‘όσον έχετε το χρόνο. Το ζαμπόν της καπνιστής χώρας μπορεί να πάρει τέσσερις έως πέντε ώρες για να μαγειρέψουμε πλήρως.

Προετοιμάστε το λούστρο σας συνδυάζοντας το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι και την μουστάρδα που παρασκευάζεται σε ένα μπολ. Ανακατέψτε τα συστατικά καλά με ένα πιρούνι για δύο με τρία λεπτά. Ρυθμίστε το βερνίκι στην άκρη.

Προετοιμάστε τον ηλεκτρικό καπνιστή σας, βεβαιωθείτε ότι οι βράχοι της λάβα είναι στη θέση του και το δοχείο νερού γεμίζεται σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών του κατασκευαστή. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το χυμό ανανά ή χυμό μήλου για το νερό για να γεύση το ζαμπόν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καπνίσματος.

Προθερμάνετε τον καπνιστή στους 200 βαθμούς Φαρενάιτ. Προσθέστε τσιπς περίπου τρία έως πέντε λεπτά αφού αρχίσετε να θερμαίνετε τον καπνιστή.

Βουρτσίστε το βερνίκι ελαφρά πάνω από το ζαμπόν και τοποθετήστε το στον καπνιστή. Κλείστε το καπάκι και αφήστε το ζαμπόν να καπνίσει για τέσσερις έως πέντε ώρες. Βουρτσίστε το λούστρο πάνω από το ζαμπόν κάθε 45 λεπτά.

Αφαιρέστε το ζαμπόν όταν η εσωτερική θερμοκρασία έχει φτάσει τους 165 βαθμούς Φαρενάιτ. Αφήστε το να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά πριν το χαράξετε.