Πώς να μαγειρέψουν λουκάνικο boudin

Το λουκάνικο Boudin δεν απαιτεί πολύ μαγειρική αφού ο αλλαντοποιός έχει ήδη φροντίσει να το μαγειρέψει για εσάς προτού το αγοράσετε. Το Boudin blanc, το κλασικό Cajun, είναι ένα βασικό κρεατοειδές, ένας όρος που αναφέρεται σε ένα μείγμα αλεσμένου κρέατος και λίπους που συγκρατείται μαζί με ένα συνδετικό υλικό. Το Boudin περιλαμβάνει χοιρινό κρέας, χοιρινό ρύζι και ρύζι, μαζί με αρωματικά, όπως πιπεριές και κρεμμύδια, και αιθέρια έλαια, όπως το σκόρδο – τα οποία μαγειρεύονται πριν γεμιστούν στο περίβλημα. Το μαγειρικό μπουκέν είναι θέμα θέρμανσης σε ασφαλή θερμοκρασία χρησιμοποιώντας μια μέθοδο μαγειρέματος που σας δίνει την υφή που θέλετε.

Φούρνος

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 300 βαθμούς Φαρενάιτ και στρώστε ένα φύλλο ψησίματος με λεπτό φύλλο με λεπτό φύλλο, αν θέλετε μπουμίνι με μια τραγανή, τραγανή υφή.

Εστίες

Επαλείψτε το φύλλο με μια λεπτή λάμψη πετρελαίου και τοποθετήστε τους συνδέσμους μπουζίνι, χωρίζοντάς τα τουλάχιστον 1 ίντσα. Σύρετε το μπουμπιν στο φούρνο.

ψηνω στα καρβουνα

Ψήστε το boudin για 20 έως 25 λεπτά, γυρίζοντας τους συνδέσμους κάθε 5 με 10 λεπτά με λαβίδες.

Αφαιρέστε το μπουζίνι από το φούρνο και ελέγξτε για εσωτερική θερμοκρασία 165 F, εισάγοντας ένα θερμόμετρο κρέατος στο κέντρο μιας σύνδεσης κατά μήκος. Σερβίρετε ζεστό και στον ατμό.

Ρίξτε λίγα εκατοστά νερό σε μια κατσαρόλα ή κατσαρόλα και βάλτε το στη σόμπα σε μέτρια υψηλή θερμότητα, αν θέλετε ένα μαλακό βιτρίνα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε απόθεμα ή άλλο γευστικό υγρό για να μαγειρέψετε το μπουμίνι επειδή δεν θα διεισδύσει στο περίβλημα.

Τοποθετήστε το μπουμπιν στο ταψί αφού αρχίσει να σιγοβράζει το νερό. Βάλτε το μπουμίνι για 5 λεπτά αφού το νερό επιστρέψει σε σιρόπι.

Ελέγξτε τους συνδέσμους για εσωτερική θερμοκρασία 165 F και τοποθετήστε τα σε μια πλάκα επένδυση με μια πετσέτα χαρτιού για να στραγγίξει. Σερβίρετε αμέσως.

Ρυθμίστε τη σχάρα για να μαγειρέψετε με μέτρια φωτιά αν θέλετε ένα καπνιστό, καπνιστό boudin. Εάν διαθέτετε σχάρα με κάρβουνο, η ποσότητα κάρβουνου που χρειάζεστε ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος, αλλά περίπου 50 έως 60 κομμάτια ξυλοκάρβουνου που κατανέμονται ομοιόμορφα στο δίσκο του κάρβουνου πρέπει να το κάνουν για ένα μοντέλο μέσου μεγέθους.

Τοποθετήστε τους συνδέσμους μπουτίνας στη σχάρα, τοποθετώντας απόσταση τουλάχιστον 1 ίντσα από το επόμενο.

Το γκριλ συνδέει το boudin για περίπου 2 λεπτά σε κάθε πλευρά. Αφαιρέστε τους συνδέσμους από τη σχάρα και ελέγξτε την εσωτερική θερμοκρασία πριν από την χρήση.