Πώς να μαγειρέψουν μια μπριζόλα κύβων στη σόμπα

Cube μπριζόλα μπορεί να αναφέρεται σε πολλούς ειδικούς τύπους μπριζόλας, αλλά συνήθως είναι μια σκληρή κοπή του κρέατος που έχει τρέξει μέσα από μια προσθήκη κρέατος. Αυτοί οι προμηθευτές ψωμιού κάνουν μικρές περικοπές μέσω του κρέατος, κόβοντας τις σκληρές ίνες που μπορούν να κάνουν ορισμένα κρέατα δύσκολα να μασήσουν. Το κυβικό μπριζόλα προορίζεται συνήθως για τηγάνισμα ή άλλες μεθόδους μαγειρέματος που δεν στεγνώνουν πάρα πολύ το κρέας. Όταν μαγειρεύετε ολόκληρη τη μπριζόλα, η πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική μέθοδος είναι να τη βάζετε σε πιατέλα. Αυτή η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή και θα οδηγήσει σε μια μπριζόλα που είναι τρυφερή χωρίς να είναι πολύ ξηρή.

Προθερμάνετε μια κατσαρόλα σε μέτρια υψηλή θερμότητα και προσθέστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικού ελαίου · αυτό θα κρατήσει τη μπριζόλα να κολλάει στο τηγάνι.

Προσαρμόστε το κρέας, αν θέλετε. Ο κύβος μπριζόλας μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολλά διαφορετικά ξηρά καρυκεύματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το αλάτι και το πιπέρι είναι τα πιο συνηθισμένα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αλάτι αφού ψηθεί η μπριζόλα.

Τοποθετήστε τη μπριζόλα στο κύπελλο ή την κατσαρόλα. Μην τα στοιβάζετε ή τα γεμίζετε · αυτό θα διαταράξει τη διαδικασία μαγειρέματος.

Μαγειρέψτε ακάλυπτα για δύο λεπτά ανά πλευρά, αν θέλετε μια μεσαίου μεγέθους μπριζόλα. Για καλά παρασκευασμένο μπριζόλα, προσθέστε ένα λεπτό του χρόνου μαγειρέματος σε κάθε πλευρά.

Αφαιρέστε τη μπριζόλα από το τηγάνι ή την κατσαρόλα και σερβίρετε.