Πώς να μαγειρέψουν τα κομμάτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και χωρίς δέρμα σε μια σόμπα

Τα κόκαλα κοτόπουλου χωρίς κόκαλα είναι μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα στήθη με το δέρμα ή τους μηρούς, καθώς έχουν λιγότερα λιπαρά και γενικά είναι μικρότερα από τα στήθη κοτόπουλου. Τα αποξηραμένα στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα έχουν την τάση να στεγνώσουν όταν μαγειρεύουν, οπότε είναι απαραίτητο να τα μαγειρέψουμε σε υγρό μέρος για να τα κρατήσουμε τρυφερά και υγρά μέσα.

Ξεπλύνετε τα πόδια κοτόπουλου κάτω από κρύο, καθαρό νερό από τη βρύση. Πατάτε τα πόδια των κοτόπουλων στεγνά με χαρτοπετσέτες.

Τρίψτε τα πόδια του κοτόπουλου παντού με φυτικό έλαιο. Ανακατέψτε τα πόδια κοτόπουλου με θαλασσινό αλάτι ή αλάτι kosher και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για να γευτείτε. Προσθέστε 2 κουτ. Φρεσκοκομμένα βότανα της επιλογής σας ανά πόδι κοτόπουλου, αν θέλετε.

Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο ταψί με τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να ζεσταθεί αλλά να μην καπνίσει. Προσθέστε τα πόδια κοτόπουλου. Μαγειρέψτε τα για δύο λεπτά, γυρίζοντας τακτικά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά σε όλες τις πλευρές.

Προσθέστε το ζεστό απόθεμα κοτόπουλου. Μειώστε τη θερμότητα στο μέσο. Καλύψτε τη σαλάτα. Μαγειρέψτε τα πόδια κοτόπουλου για 10 έως 12 λεπτά ή μέχρι να διαλυθεί πλήρως το απόθεμα, ρίχνοντας τα πόδια κοτόπουλου μία φορά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.

Αφαιρέστε τη σαλάτα από τη θερμότητα. Αφήστε το να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά με την επάνω επάνω.

Μεταφέρετε τα μαγειρεμένα πόδια κοτόπουλου σε μια ζεστή πιατέλα που σερβίρει. Σερβίρετε τα μετά από πέντε λεπτά.