Πώς να μαγειρέψουν τα μυστικά σούπα λιπτών

Η μαγειρική σούπα από το μηδέν μπορεί να είναι έντονη και απαιτεί χρόνο που ίσως δεν έχετε. Τα μυστικά σούπας Lipton προετοιμάζονται, προθερμαίνονται και αφυδατώνονται, αλλά μόλις μαγειρευτούν, σας παρέχουν σούπα σε λίγα λεπτά. Το μόνο “μαγείρεμα” που κάνετε είναι η επανυδάτωση των συστατικών και η θέρμανση της σούπας. Μόλις μάθετε πώς να μαγειρεύετε μια ποικιλία από μυστικά σούπας Lipton, μπορείτε να τα μαγειρέψετε όλα.

Ρίξτε 3 ποτήρια νερό σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους, γυρίστε τον καυστήρα ψηλά και αφήστε το νερό να βράσει.

Ανοίξτε τη θήκη σούπας σούπας από το μείγμα σούπας και ρίξτε τα περιεχόμενα στο νερό. Ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι καθώς ρίχνετε, για να αποφύγετε τη συσσώρευση σούπας στο νερό.

Μειώστε τη θερμότητα σε μέσο μόλις η σούπα αρχίσει να βράζει. Ανακατέψτε περιστασιακά για να μην το καίσετε. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι νερό εάν το νερό φαίνεται να εξατμίζεται.

Μαγειρέψτε τη σούπα για πέντε λεπτά ή έως ότου τα νωπά ή άλλα συστατικά σούπας είναι τρυφερά. Για να ελέγξετε τη συνοχή των συστατικών, προσπαθήστε να κόψετε ένα συστατικό με ένα κουτάλι.

Αφαιρέστε το δοχείο από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για ένα έως δύο λεπτά.

Ρίξτε 3 φλιτζάνια νερό σε 2-qt. Φούρνο μικροκυμάτων ή πιάτο.

Εστίες

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Ανοίξτε τη θήκη σούπας σούπας από το μείγμα σούπας και ρίξτε τα περιεχόμενα στο νερό. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι για να κρατήσετε τη σούπα καρύκευμα από τη συσσώρευση στο νερό. Πιέστε τα κομμάτια από την πλευρά του πιάτου για να τα διαλύσετε.

Μαγειρέψτε τη σούπα ψηλά για δώδεκα λεπτά. Μαγειρέψτε για έξι λεπτά, αφαιρέστε τη σούπα και ανακατέψτε την. Επιστρέψτε στο φούρνο μικροκυμάτων και μαγειρέψτε για έξι λεπτά περισσότερο.

Συνεχίστε να μαγειρεύετε τη σούπα μέχρι όλα τα υλικά να είναι τρυφερά, αν δεν γίνονται μέσα στα αρχικά 12 λεπτά. Η σούπα θα είναι ζεστή, επομένως είναι συνήθως μια καλή ιδέα να την αφήσετε να καθίσει και να κρυώσει για ένα λεπτό ή δύο.