Πώς να μαγειρέψουν το σίτο bulgur σε μια κουζίνα ρύζι

Το Bulgur προέρχεται από ένα αρχαίο στυλ μεταποιημένων σιτηρών, που ονομάζεται “πλιγούρι”. Το σιτάρι μαγειρεύεται και στη συνέχεια ξήρανση και πάλι, αφήνοντας τα άμυλα στη μαγειρευμένη μορφή του και έτοιμο να επανυδατωθεί γρήγορα. Οι πυρήνες των μπουλντόρ αλέθονται σε λεπτά, μεσαία και χονδροειδή κομμάτια. Τα ωραία κομμάτια είναι εμποτισμένα με ζεστό νερό για να κάνουν tabbouleh και άλλες σαλάτες, το μέσο χρησιμοποιείται για να γεμίσει τα κρέατα και τα λαχανικά, ενώ τα μεγαλύτερα, πιο χοντρά κομμάτια μαγειρεύονται σαν ρύζι για να κάνουν pilaf. Μια κουζίνα μαγειρέματος ρύζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει αυτό πιο εύκολο.

Σερβίρετε κρεμμύδια ή άλλα αρωματικά συστατικά που απαιτούνται στη συνταγή σας. Το λιπώδες λίπος, το ξεκαθαρισμένο βούτυρο και το ελαιόλαδο είναι τα παραδοσιακά λίπη μαγειρικής της περιοχής, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας λάδι.

Μεταφέρετε τα αρωματικά συστατικά, αν υπάρχουν, στην κουζίνα σας με ρύζι. Προσθέστε 2 φλιτζάνια χοντρό βολγά και 4 φλιτζάνια νερό, ένα τσίμπημα αλατιού και τυχόν υπόλοιπα συστατικά που καθορίζονται στη συνταγή σας.

Πιέστε προς τα κάτω το μοχλό εκκίνησης στην κουζίνα σας ρύζι. Ο χρόνος μαγειρέματος ποικίλλει ανάλογα με το εμπορικό σήμα και το μοντέλο, αλλά το βούρλα σας θα τελειώσει συνήθως σε 15 με 20 λεπτά.

Αφαιρέστε το καπάκι όταν η εστία ρύζι σηματοδοτεί το τέλος του κύκλου. Αφήστε τον ατμό να εξατμιστεί από το βούρλα για πέντε λεπτά, στη συνέχεια χνούδι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα αρωματικά συστατικά είναι αναμειγνύονται μέσα σερβίρετε ζεστό.