Πώς να μαγειρεύει ένα μπάρμπεκιου χοιρινό φιλέτο ψητό σε μια κατσαρόλα-κατσαρόλα

Το Crock-Pot cooking έχει απολαύσει μια αναζωπύρωση τα τελευταία χρόνια, και πιο υγιεινές συνταγές μαγειρικής αργή αναδύονται σε όλο το Internet. Το μαγείρεμα Crock-Pot σάς εξοικονομεί χρόνο, καθώς μπορείτε να ρίξετε τα συστατικά σας στο δοχείο και να τα αφήσετε, επιστρέφοντας σε ένα πλήρως μαγειρεμένο γεύμα. Χοιρινό φιλέτο και τα ψητά των ώμων είναι καλές περικοπές κρέατος για χρήση σε αργούς κουζίνες.

Τοποθετήστε το φιλέτο του χοιρινού ολόκληρο στη βραδεία κουζίνα σας και προσθέστε το πιπέρι στο φιλέτο. Περιμένετε να το αλάσετε, καθώς η διαδικασία μαγειρέματος μπορεί να παράγει αρκετή αλάτι. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και γυρίστε τη βραδεία κουζίνα σε χαμηλή ρύθμιση ενώ προετοιμάζετε τη σάλτσα μπάρμπεκιου.

Προσθέστε λάδι canola στη μεσαία κατσαρόλα σας και τοποθετήστε το στο φούρνο σας σε μέτρια φωτιά. Καθαρίστε τα κρεμμύδια σας στο λάδι μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά, αλλά μην καραμελώστε.

Προσθέστε το κέτσαπ, τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσα Worcestershire και το κρασί στην κατσαρόλα και φέρετε σιγοβράζοντας, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί και στη συνέχεια προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά. Σιγουρευτείτε τη σάλτσα για περίπου 10 λεπτά, στη συνέχεια σβήστε τη φωτιά και αφήστε τη να καθίσει, καλύπτονται, μέχρι να έρθει η ώρα να την προσθέσετε στη βραστήρα.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το χοιρινό σας ψητό σε μια φόρμα όπου θα είναι κομμένο σε φέτες αντί να τεμαχιστεί, αφήστε το να μαγειρέψει στη βραστήρα για περίπου έξι ώρες σε χαμηλά επίπεδα. Ελέγξτε την εσωτερική θερμοκρασία και βεβαιωθείτε ότι είναι 140 έως 145 βαθμούς Φαρενάιτ. Αν ναι, προσθέστε σάλτσα και μαγειρέψτε σε χαμηλά για άλλα 20 έως 30 λεπτά ή έως ότου η σάλτσα διοχετεύεται και αφαιρέστε την από τη φωτιά.

Για να μαγειρέψετε το φιλέτο σας μέχρι να φτιάξετε ένα ψιλοκομμένο μπάρμπεκιου, μαγειρέψτε το ψητό για έξι έως οκτώ ώρες σε χαμηλά επίπεδα και, στη συνέχεια, δοκιμάστε το με ένα πιρούνι για να δείτε αν απομακρύνεται εύκολα. Μόλις αρχίσει να χωράει, χρησιμοποιήστε δύο πιρούνια για να τραβήξετε το κρέας σε τεμάχια και προσθέστε τη σάλτσα να μαγειρέψει για μισή ώρα περισσότερο. Σερβίρετε σε ένα κουλούρι, ή για μια πιο υγιεινή επιλογή, κάνετε μαριναρισμένα μαρούλια περιτυλίγματα και να απολαύσετε την πλήρη γεύση του κρέατος.