Πώς να μαγειρεύει λουκάνικο eckrich

Το λουκάνικο Eckrich πωλήθηκε για πρώτη φορά πριν από 115 χρόνια στο Fort Wayne, Indiana, σε μια μικρή αγορά κρέατος που άνοιξε ο Peter Eckrich. Χρησιμοποιώντας συνταγές λουκάνικου που έμαθε ως παιδί στη Γερμανία, ο Peter ίδρυσε την εταιρεία του μέχρι να αναγνωριστούν τα λουκάνικα του σε εθνικό επίπεδο. Η Eckrich προσφέρει πολλές ποικιλίες καπνιστών λουκάνικων, όπως το Angus, η γαλοπούλα, το βόειο κρέας και το kielbasa. Μπορείτε να μαγειρέψετε το λουκάνικο Eckrich στη σόμπα, στο φούρνο μικροκυμάτων ή στη σχάρα. Σερβίρετε μόνοι σας ή συμπεριλάβετε το λουκάνικο ως συστατικό σε κατσαρόλες, σούπες ή σαλάτες.

Κόψτε το λουκάνικο Eckrich σε κομμάτια 4- έως 6 ιντσών με κοφτερό μαχαίρι.

Τοποθετήστε τα τεμάχια λουκάνικου σε μια κατσαρόλα με μέση υψηλή θερμοκρασία. Μαγειρέψτε τα κομμάτια λουκάνικου για πέντε έως επτά λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.

Γυρίστε τη θερμότητα στη χαμηλή και ρίξτε 1/2 φλιτζάνι νερό στο τηγάνι με το λουκάνικο Eckrich. Καλύψτε την κατσαρόλα με ένα καπάκι και αφήστε το λουκάνικο να μαγειρέψει για επιπλέον 13 με 15 λεπτά.

Κόψτε το λουκάνικο σε μήκη 4-6 ιντσών με ένα κοφτερό μαχαίρι.

Τοποθετήστε το λουκάνικο Eckrich σε ένα κυκλικό μοτίβο σε ένα δοχείο ασφαλείας για μικροκύματα. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας. Νερό στο δοχείο.

Καλύψτε το δοχείο με πλαστικό περιτύλιγμα και σκουπίστε τρεις από τέσσερις τρύπες στο περιτύλιγμα για να εξαερώσετε τον ατμό.

Κουζίνα

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

ψηνω στα καρβουνα

Ρυθμίστε το φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή για δύο με τρία λεπτά. Γυρίστε το λουκάνικο Eckrich και μαγειρέψτε ψηλά για άλλα δύο με τρία λεπτά.

Κόψτε το λουκάνικο Eckrich σε μήκη 4-6 ιντσών και τοποθετήστε το λουκάνικο σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμάτη με μπύρα ή νερό.

Βράζετε το λουκάνικο για δύο με τρία λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία στη σόμπα.

Μεταφέρετε το βρασμένο λουκάνικο Eckrich στη σχάρα σας και ψήστε το σε μέτρια φωτιά – 325 έως 350 βαθμούς Φαρενάιτ – για περίπου 15 λεπτά. Γυρίστε συχνά το λουκάνικο σας και κρατήστε το καπάκι της σχάρας όσο το δυνατόν περισσότερο για να μαγειρέψετε ομαλά το λουκάνικο.