Πώς να μαγειρεύουν αυγά για την επόμενη μέρα

Το αυγό μαγειρικής για την επόμενη μέρα σας εξοικονομεί χρόνο το πρωί και ενώ παράλληλα παρέχετε το σπιτικό πρωινό. Τα προμαγειρεμένα αυγά λειτουργούν επίσης σαν μια υγιεινή επιλογή γεύματος, ειδικά αν δεν έχετε πρόσβαση σε έναν τρόπο για να ζεσταθεί το γεύμα σας. Πώς τα προετοιμάζετε την επόμενη μέρα εξαρτάται από το αν θέλετε να τα επαναθερμάνετε ή να τα φάτε κρύα. Η αναθέρμανση των αυγών μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, γιατί αν τους υπερθερμάνετε, θα γίνει ξηρό και ελαστικό.

Μαγείρεμα για αναθέρμανση

Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπήστε με ένα συρμάτινο χτύπημα ή ένα μπλέντερ. Όταν μαγειρεύετε τα αυγά εκτός του κελύφους, τα ωμοπλάτα ανακατεύονται καλύτερα από ολόκληρα αυγά.

Μαγειρική για φαγητό Ψυχρός

Προσθέστε γάλα στο μείγμα αυγών για να διατηρήσετε τα αυγά υγρά όταν τα αναθερμάνετε. Χρησιμοποιήστε 1 κουταλιά της σούπας. Του γάλακτος για κάθε αυγό.

Ανακατέψτε τα αυγά σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να είναι χνουδωτά, αλλά ακόμα ελαφρώς υποβαθμισμένα για το γούστο σας. Η υποκίνηση τους αφήνει κάποια υγρασία στα αυγά και τα κρατά από το στέγνωμα στο ψυγείο ή κατά την αναθέρμανση.

Ανακατέψτε τα αυγά με σοταρισμένα λαχανικά ή μαγειρεμένα κρέατα. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί και ψήστε τα αυγά σε 350 μοίρες έως ότου οι άκρες σταθεροποιηθούν, αλλά το κέντρο είναι ελαφρώς μαλακό. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο εάν προτιμάτε τα αυγά που μοιάζουν με quiche αντί για κωδικοποιημένα. Όπως και με τα ομελέτα, θέλετε να τα υποφέρετε λίγο ώστε να τα τελειώσετε το επόμενο πρωί.

Βράζετε τα αυγά σε μια κατσαρόλα μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ομοιότητας αν προτιμάτε να μην τα μαστίγετε. Βράζουμε για έως και 5 λεπτά για ένα μαλακό βραστό αυγό και μέχρι 15 λεπτά για ένα βραστό αυγό. Όσο περισσότερο βράζετε τα αυγά, τόσο πιο σφιχτά γίνονται.

Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπήστε με ένα συρμάτινο χτύπημα ή ένα μπλέντερ. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας. Γάλα, εάν είναι επιθυμητό.

Ανακατέψτε τα αυγά σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν σύμφωνα με το γούστο σας. Μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε τα αυγά σε μια ομελέτα ή ένα ψήσιμο αυγών, αλλά πρέπει να μαγειρευτούν για να μαζεύουν, επειδή δεν θα προσθέτετε περισσότερη θερμότητα.

Βράζετε ολόκληρα τα αυγά σε μια κατσαρόλα ως εναλλακτική λύση για το μαστίγιο. Μαγειρέψτε τα μέχρι το επιθυμητό επίπεδο συγκέντρωσης: μέχρι 5 λεπτά για ένα μαλακό βραστό αυγό και έως 15 λεπτά για ένα αυγά σκληρό.