Πώς να μαγειρεύουν δύο γαλοπούλες σε ένα φούρνο

Το μαγείρεμα μιας γαλοπούλας είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, αλλά μερικές φορές αναγκάζετε να μαγειρεύετε δύο γαλοπούλες την ίδια στιγμή, σε ένα φούρνο. Για να μαγειρέψετε δύο γαλοπούλες σε ένα φούρνο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα παρασκευάσματα και διαδικασία μαγειρέματος για να βεβαιωθείτε ότι το κρέας είναι καλά μαγειρεμένο, γι ‘αυτό είναι υγρό και γευστικό. Πολλές μεταβλητές συμβάλλουν στον χρόνο μαγειρέματος δύο γαλοπούλων, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας μαγειρέματος, του μεγέθους της γαλοπούλας και του πάχους του κρέατος. Παρά όλες αυτές τις μεταβλητές, ο σημαντικότερος παράγοντας για το μαγείρεμα δύο γαλοπούλων σε ένα φούρνο χρησιμοποιεί ένα θερμόμετρο κρέατος για την παρακολούθηση της εσωτερικής θερμοκρασίας της γαλοπούλας.

Επιλέξτε δύο γαλοπούλες που έχουν περίπου το ίδιο βάρος. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες βασικές προετοιμασίες και τη θερμοκρασία μαγειρέματος, ώστε ο χρόνος μαγειρέματος να είναι περίπου ο ίδιος.

Προθερμάνετε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 325 βαθμούς Φαρενάιτ.

Στεγνώστε κάθε γαλοπούλα με χαρτοπετσέτες και τοποθετήστε το με το στήθος επάνω σε ξεχωριστά ράφια συρμάτων μέσα σε ξεχωριστά τηγάνια ψησίματος.

Πετάξτε τις άκρες των πτερυγίων κάτω από τον ώμο κάθε πουλιού. Αυτό βοηθά να μαγειρέψετε ομοιόμορφα τις γαλοπούλες, καθώς και να διατηρήσετε χώρο μέσα στο φούρνο.

Γεμίστε το κατώτατο σημείο κάθε κάσου ψησίματος με 1/2 φλιτζάνι νερό και τοποθετήστε και τα δύο τηγάνια στο φούρνο.

Περιστρέψτε τη θέση των γαλοπούλων κάθε 15 λεπτά.

Μαγειρέψτε τις γαλοπούλες για συνολικά περίπου 2 έως 4 ώρες. Ένα 10-lb. Η γαλοπούλα σε φούρνο μεταφοράς απαιτεί περίπου 2 ώρες μαγειρέματος, ενώ ο χρόνος μαγειρέματος αυξάνεται σε 3 ώρες σε ένα συμβατικό φούρνο.

Ελέγξτε την εσωτερική θερμοκρασία κάθε γαλοπούλας εισάγοντας έναν ξεχωριστό καθετήρα θερμόμετρου στο βαθύτερο μέρος του μηρού. Βεβαιωθείτε ότι ο καθετήρας είναι στη μέση του κρέατος και ότι δεν αγγίζετε οστά.

Αφαιρέστε κάθε γαλοπούλα όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 165 βαθμούς Φαρενάιτ.

Περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από τη σκάλισμα, έτσι ώστε οι φυσικοί χυμοί να εναποτίθενται στο κρέας και να το κάνουν πιο τρυφερό.