Πώς να μαγειρεύουν καλαμπόκι στο καλαμπόκι

Το καβουρντισμένο καλαμπόκι στο καλαμπόκι είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση όταν θέλετε τη γεύση του καλαμποκιού στη σχάρα, αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε μια σχάρα. Το στοιχείο κρεατοπαραγωγής στον φούρνο σας φτάνει σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να μαγειρέψετε γρήγορα και να καστανέψετε το καλαμπόκι, όπως και με τις φλόγες μιας ζεστής σχάρας. Χρειάζεται μόνο να ξεφλουδίσετε το καλαμπόκι πριν από το ψήσιμο. Προσθέστε βούτυρο ή ελαιόλαδο πριν ψήσετε το καλαμπόκι για να εισάγετε τη γεύση στους πυρήνες.

Ενεργοποιήστε το κοτόπουλο στο φούρνο σας και ρυθμίστε τη σχάρα του φούρνου περίπου 6 ίντσες από τη φωτιά.

Αφαιρέστε τα φλοιάρια από τα καλαμπόκια καλαμποκιού, προσέχοντας να αφαιρέσετε όλα τα μεταξωτά που αγκαλιάζουν το καλαμπόκι επίσης.

Βουρτσίστε όλες τις πλευρές κάθε καλαμποκιού με βούτυρο, μαργαρίνη ή ελαιόλαδο, στη συνέχεια ψεκάστε με θαλασσινό αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε άλλα καρυκεύματα στη γεύση σας, όπως σκόνη σκόρδου, σκόνη τσίλι ή μια πιπεριά πιπεριού καγιέν.

Τοποθετήστε τα καλαμποκάκια σε ένα φύλλο μπισκότων και τοποθετήστε τα στον θερμαινόμενο φούρνο. Αφήστε τους να μαγειρευτούν για πέντε έως 10 λεπτά, γυρνώντας τους συχνά, μέχρις ότου το καλαμπόκι είναι χρυσοκάστανο και ελαφρώς απανθρακωμένο. Αφαιρέστε το καλαμπόκι από το φούρνο και σερβάζετε.