Πώς να μαγειρεύουν ξηρό garbanzos σε μια κατσαρόλα κατσαρόλα

Μαγειρεύοντας ξηρά ρεβίθια, που ονομάζεται επίσης garbanzo, στο σπίτι μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, να μειώσει το νάτριο και να βελτιώσει τη γεύση στα αγαπημένα σας πιάτα garbanzo φασόλια. Η αργή σας κουζίνα σας προσφέρει ένα βολικό και χαμηλό τρόπο συντήρησης για να μαγειρέψετε το garbanzos, είτε είστε στο σπίτι είτε στην εργασία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαγειρεμένα ρεβίθια σε διάφορες συνταγές, όπως σούπες, σούπες, σαλάτες και βουτήματα.

Ξεπλύνετε το garbanzos σε ένα σουρωτήρι. Ελέγξτε και αφαιρέστε τυχόν αποχρωματισμένους, σπασμένους και συρρικνωμένους κόκκους.

Τοποθετήστε τα φασόλια στο δοχείο της βραδείας κουζίνας. Καλύψτε με κρύο νερό. Καλύψτε το Δοχείο Crock και ψύξτε για τουλάχιστον έξι ώρες.

Στραγγίστε και ξεπλύνετε τα φασόλια garbanzo. Προσθέστε φρέσκο ​​νερό για να καλύψετε τα φασόλια garbanzo, μαζί με 1/4 κουταλάκι του γλυκού σόδα ψησίματος.

Μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για τέσσερις ώρες ή χαμηλή για οκτώ έως εννέα ώρες. Αποστραγγίστε και χρησιμοποιήστε τις συνταγές όπως επιθυμείτε.